Multifunctional Cat De Activitate Cort Joc Pisica Pat Pad Mat Cu Agățat Jucării Educative Distracție Pliabil Pisoi Animale De Companie Joc Zero Pat

w73808

43.04lei

-3.74

46.78lei

-7 %

Produs nou

Puteți interesat în produse de mai jos

Informații detaliate

Animal de casă Pisică Multifunctional Cort Joc Jucarii Educative Tampon de Pat Pătură Casa Caracteristici: Aceasta pisica kitty hamac pat este potrivit pentru o pisica de greutate de 2,5-3,5 KG, și va fi o alegere confortabil pentru pisicuta ta de a juca în jurul valorii de. 4 kitty agățat bile și jucării.Agățat mouse-ul este necessory pentru pisica ta pentru a juca, pisicuta ta va iubi la prima vedere.Clasa de Top de design, material moale si confortabil.Specificatii: Culoare:Zebra.Gărgăriță,Leopard de Imprimare; Material: Dublu-side fleece; Dimensiune: 60x60x34cm; Pachetul Include:1 x Pisică animale de companie joc cort.Notă:vă Rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual

Imagini de produs

Cumpărătorul orientarea

Termen de plata

1,Vom accepta T/T, western Union și Garanție,puteți alege singur.

2,plata Integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către systerm.

3,Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, ca persoana de contact,adresa ,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Politica de returnare și Feedback-ul

1,Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere,deci, dacă nu sunteți mulțumiți de achiziție,vă rugăm să contactați cu noi în termen de 24 de ore de la primirea bunurilor.după ce vom fi de acord cu cererea de schimbare ,apoi să se întoarcă într-o săptămână

2,transport și predarea schimbarea nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3,întoarce Toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt zgâriat și așa mai departe.

4,Pentru orice produs ,pls trimite prin EMS sau yor locale de post, atunci când trimite înapoi cu navlul plătit

Feedback-ul

1,Cumpărătorului devreme de confirmare va fi foarte aprecia după ce a primit elemente

2,Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (cinci stele)pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se ia doar 1 minut,dar are extrem de importanta vitala pentru noi.

3, Dacă nu primiți element, după o estimare de timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom investiga și de a da rambursare completă la tine imediat .

Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, sau service, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Etichete: arthur, risa, spin sticla, bloc de jucărie, catnip, pisoi jucărie, Pisica, mingea jucărie pisica, pisica minge, pisică joc

Articol NR. ZF-DB0025
Nume De Brand hzxiayoou
Tip Cat de activitate cort
Material FIBRE
Culori 3 pentru opțiunea

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare