Covor de Bord Pad Acoperire de Protecție Dashmat Evita Lumina pentru Mitsubishi Pajero Shogun Montero 1999~2006 V60 V73 V77

w73785

62.81lei

-36.85

99.66lei

-36 %

Produs nou

Dragul meu prieten, vă rugăm să confirmați dacă tabloul de bord masina ta este la fel ca imaginea inainte de a cumpara.Dacă acesta este diferit, vă rugăm să contactați serviciul clienți.Mulțumesc că ai venit.

Дорогой друг, перед покупкой подтвердите, совпадает ли приборная панель вашего автомобиля с изображением. Если он отличается, обратитесь в службу поддержки клиентов. Спасибо, что пришли.

pentru BMW Seria 1 F20 2012~2017 Anti-Alunecare, Anti-UV Mat tabloul de Bord Pad Acoperire Dashmat Proteja Covorul Accesorii 116i 118i 120i 125i

Draga prietene: Daca comand acest produs astăzi, vă va elibera pentru a obține 1 buc inel de chei.Vă rugăm să nu ratați această oportunitate

Transport

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Unor zone izolate.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând

posibil cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Plata:

1. Acceptam Alipay,Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor escrow.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă puteți verifica imediat după licitație este de peste, așteptați câteva minute, și apoi la rejudecarea cauzei de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Garanție:

1. 24 luni Garantie de Producator.Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

4. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.Politici:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

4. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la licitația de pe și de a câștiga această licitație!

Etichete: mitsubishi v60, pajero shogun, mitsubishi v80, cafea v60, pajero v33, pajero v75, pajero v97, contra pajero montero, pajero sport 3, CB250

Înălțime Element 0inch
Tip Alte 3D Autocolant
Lățime Produs 0inch
Autocolant De Plasament Interne
Origine NC(de Origine)
Tip De Material PVC
Tip De Autocolant Alte
Element De Lungime 0inch
Model Alte
Model De Masina pentru Mitsubishi Pajero Shogun Montero 1999~2006 V60 V73 V77 Anti-Alunecare M
culoare albastru negru rosu maro
Articol Diametru 0inch
Design Transformatoare De Design
Ambalare Nu Este Ambalat
Numele Modelului pentru Mitsubishi Pajero Shogun Montero 1999~2006 V60 V73 V77 Anti-Alunecare M
Categorie 3D

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare