Neopren Reglabila Beanie pentru Surfing, Scufundări, Caiac, Rafting, Snorkeling Capac de Înot FK88

w73753

48.08lei

-16.03

64.11lei

-25 %

Produs nou

Neopren Reglabila Beanie pentru Surfing, Scufundări, Caiac, Rafting, Snorkeling Capac de Înot Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Cald, soare de protecție și uscare rapidă, de înaltă elastic de protecție a capului, rezistente la uzură și rezistente la zgârieturi.Menține caldă, astfel încât vă puteți bucura de snorkling excursie.

2. Hook-and-loop mecanism asigură cureaua rămâne în siguranță în loc.Ușor să se adapteze, o mărime se potrivește cel mai mult.

3. Potrivit pentru toate tipurile de sporturi acvatice, jet ski, scufundări, contur, apă skateboarding, surfing, rafting

4. 3D ergonomice de tăiere, adaptate în funcție de ergonomie, confortabil și experiența personală, de a proteja capul de la un prejudiciu

5. 2MM grosime SCR neopren laminat cu nailon tesatura elastica, vă puteți bucura de activități de apă pentru mai mult timp.Dubla cusatura de cusut, adânc măiestrie, nu este nevoie să vă faceți griji despre problemele de calitate.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.Dacă te superi, te rog nu licita.

Caietul de sarcini:

Material: 90% neopren + 10% nailon

Grosime: 2.0 mm

Dimensiuni: o dimensiune, reglabil

Caracteristică: cald, soare de protecție și uscare rapidă, de înaltă elastic de protecție a capului, rezistente la uzură și rezistente la zgârieturi Pachetul Include:

1 x scufundări beanie

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: se arunca cu capul pălărie, barbati beanie burgundy, navigarea capac, oamenii gât beanie, sapca daiwa, pește caiac, barca caiac, camera csi, caiac accesorii scaune, surf pac man

Nume De Brand FangNymph
Origine NC(de Origine)
Stil Pure Color Capac De Înot
Numărul De Model Capace De Înot
Aplicabile Oameni BĂRBAȚI
Material Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare