V-Neck fără Mâneci Dantelă Boho Plaja de mireasa Rochie de Mireasa cu Tippet foto Reale pret de fabrica Deschis Înapoi Tul Rochie de Mireasa #1176

w7333

321.36lei

Produs nou

Clientul ar trebui să citiți mai întâi:

1.Noi (FANWEIMEI) se fabrică în orașul Suzhou din China, putem proces de devenire și de transport foarte rapid.Pentru dimensiunea standard, de obicei, nevoie de 3-10 zile.Pentru custom-made nevoie de 10-15zile.

2.Ne ia o mulțime de FOTOGRAFII REALE pentru majoritatea modelelor noastre,și va continua să actualizeze FOTO REALE pe pagini, care va face să crezi ceea CE VEZI ESTE ceea CE VEȚI OBȚINE.

3.A ales dimensiunea este cel mai important lucru.Vă rugăm să asigurați-vă să fie strict în conformitate cu graficul nostru dimensiune, mai ales la modelele cu fermoar pe rochia înapoi.

Dacă ai nevoie de un custom made rochie va rugam sa ne contactati, va vom oferi datele de care aveți nevoie pentru a măsura și, de asemenea, măsurare de instruire.

4.Dacă aveți nevoie de această rochie foarte urgent, vă rog, nu a ales www.videoprint.ro standard de transport sau orice alt transport gratuit metodă ,pe care cei viteza de transport maritim este lent, vă sugerăm să ne contactați cu privire la data de rochie de utilizare ,vom spune yo daca pot alege alte metode de transport.

100% FOTO REALE

Ceea ce vezi este ceea ce veți obține, de asemenea, puteți să ne contactați pentru mai multe poze cu aceasta rochie.și, de asemenea, noi bun venit personalizat de imagini.

Etichete: sacou blana real, rochie de mireasa boho marron, vera rochie de mireasa boho, blana hanorac real, fox real, blană de nurcă, rochie de mireasa inimile boho, nunta dressing boho, haina blana real, slim rochii de mireasa boho

Pentru Femeile Gravide No
Built-in Sutien Da
Talia Naturale
Nume De Brand YASHANG
Decor ca ai cerință
Rochie De Mireasa Tesatura Tul
Rochia Face Timp 5-7 zile
Element De Moda Simplu
Imagini Reale Da
Origine NC(de Origine)
Tren Matura/ Tren Perie
Numărul De Model 1176
Dimensiune 2-16
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Design Spate backless
Tip De Element Rochii De Mireasa
Silueta Plaja
Oem Da
locul de origine China
Decolteu V-Neck
Maneca Stil Fără mâneci
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
culoare nud

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare