SHELKEE Inlocuire tampoane pentru Urechi Perna Cupe Ureche Acoperi Pernițe pentru SONY MDR-ZX600 ZX660 piese de schimb

w73312

32.50lei

Produs nou

Original Sony MDR-ZX600 Burete Coperta, Coperta de Piele, Capac Cască și Căști de protecție

ZX600 Căști dimensiuni:

Diametru exterior (de exemplu, ureche de bumbac diametru) de aproximativ 7 cm

Diametrul interior de deschidere este de 4,6 cm.Alte marci de casti cu dimensiuni similare pot fi de asemenea utilizate.

, , , ,, , ,, , , ,, , ,, , ,, , , ,, \ , , , , , ,, , , ,, , , ,

Căști acoperi, de asemenea, cunoscut sub numele de căști, căști de protecție.Acest produs este fabricat de înaltă calitate săptămână val turnate proteine de memorie de bumbac.Este delicat și moale, bună elasticitate și contractilitate, și are un micro-închidere efect.Este un bun companion pentru căști!

Utilizate pe scară largă în avioane, telefoane mobile, microfoane, săli de înregistrare, Internet Cafe computere, Mp3, Mp4, repetoare, mașini de învățat, și alte casti accesorii.

Ureche maneca are trei funcții: în Primul rând, este anti-derapare; al doilea este De a preveni scurgerile de sunet, spori efectul de bass; în al Treilea rând, atunci când volumul este prea mare, pentru a preveni ureche plug coajă și ureche osoase rezonanță.

Etichete: căști sony pad, bentita pentru căști de reparare, Mdr 7506, sony mdr zx750, ear pad sony, spuma zx660, zx600, mi tampoanele de înlocuire, mdr xb950, mdr

Tip De Element Tampoane Pentru Urechi
Nume De Brand SHELKEE
Dimensiune for SONY MDR ZX600 ZX660
Material Pu+Burete
Pachet No
Numărul De Model SONY MDR-ZX600 ZX660

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare