10 LED-uri Senzor de Mișcare PIR Cabinet de Lumină Lampă de Pat Dulap Garderoba Lumina de Noapte Bucătărie Lampă de Perete

w7259

16.92lei

-2.97

19.89lei

-14 %

Produs nou

Puncte:

1、Senzor Automat: este o mișcare PIR senzor de lumină.Lumina transforma instantaneu atunci când detectează mișcare de la 2-5m distanță.Luminile se oprește automat după 30 de secunde dacă nu există mișcare detectată.

2、Iluminat Excelent: Cu 10 LED-uri în fiecare light, extra puternică cu LED-uri oferă 100 lumen pentru a lumina viața ta.Nu au nevoie de moduri de a selecta.Montați bateria deschide automat.Lumină automată de detectare, dacă senzorul de lumină detectează lumina suficienta, și nu va porni chiar detectat de mișcare a omului.

3、Simplu de Instalare: instalare Usoara; cu bandă adezivă, lumina ar putea fi agățate și se lipesc.Nu-unelte, șuruburi sau piulițe sunt necesare atunci când instalarea.

4、Baterii: Alimentat de 4 x baterii AAA (nu sunt incluse).Iluminat de 10buc super-luminos alb pur Led-uri, lumina are consum redus de energie, de economisire a energiei și de mediu prietenos.A CONDUS timp de viață poate până la 100.000 sau mai mult.

5、pe scară Largă Utilizare: Potrivit pentru scara, sertar, sub dulap, camara, dormitor, dulap, atelier, biblioteca, pod, debara, pivnita, hol, coridor, bordura, portbagaj iluminat, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare lumina: alb rece, alb cald

Becuri: 10LED

Gama de detectare: 2-5m

Întârziere de timp: 30 de secunde

Putere de: 4*baterii AAA(nu sunt incluse)

Mișcare unghi: 120°

Dimensiune: aproximativ 19.2*3.1 cm/7.56*1.22 inch

Greutate: aproximativ 51g

Lista De Ambalare:

1 x Senzor de Miscare Light(Nu sunt Incluse)

Note:

1.Nu instalați această lumină în locul în care este umedă și cu temperaturi ridicate, care pot afecta normal de lucru de lumină.

2.Nu instalați niciodată lumina în lumină puternică în cazul în care afectează sensibilitatea sau disoperation.

3.Atunci când LED-uri obtinerea de reglaj,vă rugăm să acumulator de schimb.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Contactati-ne

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: lampa pentru bucatarie, bucătărie lampa, sarcina lumini, led-uri senzor de mișcare, lampa led, simplu de mișcare senzor de lumină led-uri, transport gratuit pentru dormitor lampă de masă, lumini senzor de mișcare, led cu șurub, instrument de bucatarie

Durata de viata 30000hrs
Caracteristică IR Senzor de Miscare Cabinet de Lumină
Numărul De Model Cabinet CONDUS Lumina
Funcția 1 condus sub cabinet de lumină
Generarea De Energie mișcare
Certificare ce
Gama De Detectare
Material Aluminiu
Nume De Brand LAIDEYI
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Tensiune 3V
Mișcare unghi
Este Estompat Da
Culoare Lumina
Putere de
Caracteristică 2 Portabil Camping LED Lumina
Caracteristică 1 Senzor de mișcare lumina de noapte
Pentru Dulap Dulap Dulap De Bucătărie
Funcția De Mișcare În Infraroșu Lampă De Perete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare