Rimel pentru Alungire Îngroșarea Curling Impermeabil Lung purtarea Genelor Perie ZG88

w71955

28.27lei

-21.32

49.59lei

-42 %

Produs nou

corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Rimel Alungire Îngroșarea Curling Impermeabil Lung purtarea Genelor Perie ZG88 Descriere: Caracteristici:

1. APĂ-PROOFE & ELIMINA cu UȘURINȚĂ DE APĂ CALDĂ - Acest rimel rezistent la apa nu are pete sau fulgi și rămâne în vigoare până când îl eliminați, care sunt flexibile și să rămână curat.Se îndepărtează ușor cu apă și săpun, nu strica genele.

2. PRELUNGIREA și UȘOR PENTRU a FROTIU - unica forma De cap de perie de design se potrivește fiziologice design curba de gene umane, care este ușor să se aplice.

3. La momentul de aplicare, este aplicată în mod uniform de la rădăcină la vârful de fiecare geană, așa că genele sunt în mod natural mult și mai atractiv.

4. De LUNGĂ DURATĂ & PETE DOVADA–Va dura toată ziua, este rezistent la apa,transpiratie dovadă și pete dovada.În timp ce instant curba-stabilirea formule deține timp de 12 ore,bucura-te de viata,care este atât de simplu.

5. CUM de A APLICA - ti genele nu mi-a plăcut bigudiu oricum.Fii prieten cu rimel.Scuturați ușor baghete de la baza genelor pana la varf.Se repetă peste genelor-line, asigurându-vă că pentru a prinde fiecare geana.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: Rimel

Conținut Net: 10g

Termen de valabilitate: trei ani

Eficacitatea: îngroșare, rezistent la apa, pete dovada, prelungirea, curling

Dimensiune: 1.7 cm latime, 13.4 cm

Pachetul Include: 1 x Rimel

Etichete: Rimel negru, geană masca, make up mascara, rimel albastru, prelungi rimel, rimel pentru gene, rimel rezistent la apa, rimel de culoare, Rimel ochi, rimel maro

Ingredient As
Numărul Certificatului De 20190928
Impermeabil / Rezistent La Apă Da
Singură culoare/multi-color Singură culoare
Beneficii Naturale
Origine NC(de Origine)
NET WT 10g
Numărul De Model Rimel
Nume De Brand Y&W&F
Țara/Regiunea de Fabricație China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare