LukLoy Nordice Lumina Pandantiv Pandantiv Vintage Lampa De Bucatarie Ceramica Agățat Lampă De Viață Lampă De Noptieră Nuante De Iluminat Sala De Mese

w71382

175.45lei

-9.23

184.68lei

-4 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Nivel de calitate: standard Ridicat Material:Ceramica Cupru Alama baza: 10 cm în diametru Lungime cablu: 150cm reglabil Pachetul include: 1 x Lumina Pandantiv Gratuit cadou:1x E27 * 4W *lumină Caldă CONDUS bec *Implicit linia de aur, aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să contactați serviciul clienți notă

Punct de vânzare

1.Recomandate organism de cupru.După ștanțare, cizelare, șlefuire, etanșare glazura, anti-oxidare și alte rafinat procese, durabil. 2.Ceramica abajur.Realizate din material ceramic de calitate, textura suprafeței este puternic, iar lumina este moale, ceea ce face spațiu plin de culori calde. 3.Alamă placa de tavan.Utilizarea de înaltă calitate alamă plafon bord, suprafața de vopsire, tratament anti-rugina si anti-coroziune, puternic capacitatea de transport.

Efect de iluminare

FAQ

Q:Ce Putem Face Pentru Tine?

1.Profesia De Calitate.Măiestrie rafinat, cu ani de experiență în producția de lămpi, proiectare și producție de unic, de înaltă calitate, durabil lămpi. 2. Servicii profesionale.Profesional service post-vânzare, a răspunde îndoieli și rezolve problemele în termen de 24 de ore, de a crea un lipsită de griji procesul de achiziție și fără griji de servicii post-vânzare.

Q:impozite și taxe la Import?

A:Nu taxa va fi încasată în mod normal.Consumatorii din Suedia și Brazilia ar putea fi acuzat de non-scutirea serviciului grăniceri.Vă rugăm să Rețineți: Taxa și nici contra cost nu sunt incluse în preț.

Q: Ce puteți face în cazul în care produsul a ajuns rupt?

O: Garanție: Dacă există orice deteriorare sau pierdere a pachetului, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rugăm să contactați-ne direct prin www.videoprint.ro mesaj pentru a obține un nou pachet sau pentru a obține o nouă piesă de schimb.

Despre Material/Proces

Abajur este de mână-trase de ceramică.Soclul este realizat din cupru.Tratamentul de suprafață este periat de ulei.Nici amprente va fi oxidat și înnegrite.

Etichete: modern chandelie, lampa pentru bucatarie, sticlă nordic pandantiv lumina, bucătărie lampa, atârnă lampa, Lurex, lamparas techo, pandantiv lumina cemente, pandantiv cu diamante de lumină, scurt agățat lumini

Stil Modern
Certificare ce
Finisaj Lustruit Cupru
Loc Camera De Hotel
Abajur De Culoare Aur
Numărul De Model S3-ZY-215
Sursa De Alimentare AC
Tip De Instalare Pandantiv De Cablu
Material Ceramica
Tipul De Bază E27
Este Estompat No
Zona De Iluminat 5-10square metri
Este De Becuri Incluse Da
Tip Comutator Buton de comutare
Technics Vopsit
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Nume De Brand LukLoy
Tensiune 90-260V
Numărul de surse de lumină 1
Garanție 2 Ani
Tip De Element Pandantiv Lumini

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare