Camping În Aer Liber Din Oțel Inoxidabil Gratar Lemne De Foc, Arderea Masă De Lemn Portabil Aragaz Arzător De Pliere Gratar Carbune Aragaz

w71131

92.63lei

-16.35

108.98lei

-15 %

Produs nou

Puncte:

1、Usor de Asamblat: destul de Ușor de transportat și pot fi pliate pentru ambalare.Este ușor pentru a asambla și are o formă unică, care combină coajă și cadru.Convențional

2、Convenabil de a Transporta: Vine cu un sac de depozitare.Dimensiunea de stocare este de aproximativ aceeași ca dimensiune A4; convenabil de a transporta și ideal pentru excursii!

3、Ușor pentru a Aprinde: Comparativ cu alte coș de fum de tip sobe de lemn, mai mare lemne de foc poate fi folosit, astfel încât focul poate dura mai mult, și pentru că de foc este din punct de vedere structural unidirecțional, debitul de aer este bun și este ușor pentru a aprinde.Dar puteți obține suficientă putere de foc.

4、Specificatii Produs: Acest produs este realizat de excelenta din oțel inoxidabil. 33.5 cm x 23.5 cm x 1 cm atunci când sunt depozitate, 38.5 cm×26cm×24,5 cm atunci când sunt asamblate.

5、Mare de Activități în aer liber: Din moment ce nu este direct pe sol, nu există nici o urmă de foc și este ușor de curățat și de loc nu se murdari.Deși folie de aluminiu sub foc de tabara poate preveni deteriorarea vegetației.Produsele noastre Există diferite moduri de a folosi asta.Mare pentru activități în aer liber cum ar fi camping, plajă, piscină, grădină, pescuit, alpinism, etc. Vă puteți bucura cu ușurință un foc de tabără în scenele în aer liber de-a lungul celor patru anotimpuri.

Caracteristici:

În aer liber, picnic, camping în sălbăticie, ușoare și portabile, gata de utilizare

Temperatură înaltă rezistente la foc de proiectare; potrivit pentru o gamă largă de oameni, bogat în funcții, depozitare compactă, 304 materiale în contact cu produsele alimentare este mult mai igienic, echipat cu tava de cenusa, utilizarea în aer liber este mult mai ecologic.

Caietul de sarcini:

Nume: Exterior Din Otel Inoxidabil Gratar Lemne De Foc, Arderea Masa

Material: otel inoxidabil

Ambalare: cutie de culoare albă + Oxford pânză de sac

Lista De Ambalare:

1 x Exterior din Oțel Inoxidabil Gratar

Etichete: soba pe lemn, grătar non stick, multi scop hayon masă, piatra soba pe lemne, jucărie din lemn de soba, cutie din lemn de soba camping, lemn de foc de aragaz, gratar pentru camping, lemne sobe de lemn, tabăra masa de bucatarie

Tip Multi-scop Aragaz pe Combustibil
Condițiile De Utilizare Normal În Aer Liber
Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu NU sunt Incluse
Aplicabile Condimente Tip Alte
Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt <5
Combustibil Alte
Nume Produs
Ambalaj
De unică folosință No
Caracteristici produs
Metoda De Aplicare manual
Numărul de Utilizatori 3-5
Model Pliere GRĂTAR Grătar Grătar
Material
Structura SPLIT

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare