1set Noua Stea de mare Colier Cercei Set Aliaj Unic Star Design Cadou Pandantiv Animale Seturi de Bijuterii Curcubeu Charm Accesorii

w70956

11.55lei

-7.69

19.24lei

-39 %

Produs nou

Vă rugăm să rețineți : Cele mai multe suma comenzii,reducere mai mare veți obține.Următoarele este timpul de livrare pentru pachet: TRANSPORT NOI---- 16 - 60 zile lucrătoare Notă: pozele sunt doar pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Vă rugăm să rețineți :

Mai mult de suma comenzii, reducere mai mare veți obține.

Notă:

Pozele alea sunt numai pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Despre Noi

1. Compania noastra este un producător profesionale de accesorii bijuterii.

2. Preț competitiv și de Calitate Excelentă

Plata

Simt încrezători să ne plătească prin Alipay, www.videoprint.ro Escrow prin Visa, Master Card, QIWI, Western Union, și Transferuri Bancare.Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Angajamentul

Avem echipa de control al Calității pentru a asigura că toate elementele sunt în stare bună înainte de expediere.

Dacă orice problemă de calitate apare, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea produsului, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine!

PRODUSE DE ÎNALTĂ CALITATE, PREȚ SCĂZUT PENTRU TINE!VĂ MULȚUMESC!

Notă:

Vă rugăm să cu atenție uita-te la aici: Potrivit rus oficiul Poștal local de notificare, tot pachetul de RU trebuie să furnizeze numele destinatarului(Destinatarul trebuie să completeze numele complet).În caz contrar, acesta va fi returnat!

Despre Transport

Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată.Dacă după 60 de zile (America de Sud 90-120 zile)încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o rambursare completă.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere, vă dorim un cumpărături fericit!

Despre Întoarcerea Schimb

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, poți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Etichete: stil japonez stradă copii pantofi casual, franța e cald căutare de îmbrăcăminte pentru femei parka, franța e cald căutare de îmbrăcăminte pentru femei șanț, costul de performanță (în us $5) pietre, de performanță a costurilor de bucătărie artefact rogojini tampoane, franța îmbrăcăminte pentru bărbați îmbrăcăminte pentru bărbați seturi, franța este preferat de îmbrăcăminte pentru femei cardigan, îmbunătățire acasă decor cald se topesc bastoane lipici, lil' tot e aventură în aer liber pentru copii pălării capace

Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei
Origine NC(de Origine)
Forma\model Animale
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Gen Printesa/Fete/Femei/Femei/Doamna/Feminin
Fine sau de Moda Moda
Parties2 Spălarea Picioarelor/Vineri/Rusalii/Pascal Luna Plina/Ouă De Paști
Utilizare Specială Petrecere/Festival/Cosplay
Parties1 Penitență/Săptămâna/ Triduumul Pascal/Joia Mare/Cina Cea De Taină
Numărul De Model 4JS
Parties3 Mormântul Gol/Iepurasul De Paste/Easter Parade/Orientare Sexuală Dezvăluit
Lungime Lant 18.9" (48cm)+ 2" extender(5cm),Pandantiv
Stil Dulce/Noutate/Activ/Trendy
Incluse Alt Element Descriere Colier Cercei Stea De Mare
Metale De Tip din aliaj de aluminiu
Ocazie Petrecere
Material Metal
Pachetul De Conținut 1 pr cercel si 1 buc colier
Părțile De Paști/Pasch/Invierea/Răstignirea/Golgota/Împrumutat/Post/Rugăciune

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare