JIANGLUN pentru Toshiba Portege Z30-O Z35-Un Z30-B Z35-B Laptop DC DC-IN Jack de Alimentare w/ Cablu tbsz

w70843

59.39lei

Produs nou

pentru Toshiba Portege Z30-O Z35-Un Z30-B Z35-B Laptop DC DC-IN Jack de Alimentare w/ Cablu tbsz Condițiile de Garanție:

1. Satisfacția este garantată.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., puteți reveni pentru o restituire sau de schimb pentru un înlocuitor.Noi doar vă cerem să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea element și să se întoarcă în aceeași stare în care a fost primit.

2. Se întoarce, nu va fi acceptat dacă se întâmplă să cumpere elementul greșit din greșeală.Deci, vă rugăm să acorde o atenție aproape de imaginea noastră și, dacă este posibil, se compară cu originalul parte înainte de a cumpăra.

3. Pentru toate declarațiile, cumpărătorul este responsabil pentru plata costul elementului de returnare.

Produs De Aprovizionare :

Suntem un furnizor la nivel mondial de calculator piese de schimb și accesorii, dacă sunteți în căutarea pentru orice obiecte sau componente care nu pot fi găsite în magazinul nostru, vă rugăm să ne știu ce sunteți în căutarea pentru și cât de multe și putem oferi cu produse de aprovizionare.

Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare decât ne-am oferit în magazinul nostru sau sunt interesați în achiziționarea în vrac, vă rugăm să ne anunțați cum putem satisface cerintele dumneavoastra

Etichete: toshiba portege z930, toshiba portege z930 carte, toshiba portege z20t, Tastatura, tastatura toshiba, toshiba portege tastatura, toshiba portege z930 corp, baterie laptop toshiba, lcd toshiba portege z30, toshiba portege z30 doc

Nume De Brand JIANGLUN
Numărul De Model pentru Toshiba Portege Z30-O Z35-Un Z30-B Z35-B Laptop DC DC-IN Putere Ja
Produse De Stare Stoc
Pachet Da
Tip Bord

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare