Telefonul mobil, Tableta, Suport Universal, Suport de birou Suport Trepied Reglabil Suport de Telefon Mobil pentru iPhone 11 Pro/E/E/XS//Max

w70420

33.11lei

-12.25

45.36lei

-27 %

Produs nou

Caracteristici:

1.Larga Compatibilitate: Acest suport de telefon mobil este compatibil cu toate 4-8 inch smartphone-uri, tablete și e-readere.La 14mm cârlig, de asemenea, oferă mai multe opțiuni de adâncime, cum ar fi dispozitiv pentru iPhone 11 Pro/E/E/XS//Max XR/X/6/6S/7/8 Plus, pentru Galaxy Samsung S20 S20 + pentru Galaxy Samsung S20 Ultra S10 + pentru Galaxy Samsung S10e S10 S9 + pentru Galaxy Samsung S9 S8 + pentru Samsung Galaxy S7 S8 Nota 10 9 8, pentru LG, Sony, pentru Moto, pentru Google Pixel, pentru Nexus, etc.

2.Trepied reglabil: Acest telefon desktop stand este echipat cu o bază grea cu non-alunecare pad silicon și un robust buna rod pentru a reduce centrul de greutate.Înălțimea este reglabilă de la 175-250mm, și unghiul orizontal este reglabil de la 5-45 grade.Suportul de telefon poate oferi cu cele mai stabile și unghi de vizualizare confortabil și ergonomic linia de vedere.Telefon mobil titularul este foarte potrivit pentru vizionarea de videoclipuri, vizionarea de fotografii, lectură, dactilografiere, de înregistrare, și jocuri.

3.Potrivit Ocazii: puteți utiliza la domiciliu pentru a vizualiza mai bine clătite în timp ce de gătit, și de a folosi ca un doc de încărcare în birou.

Lista De Ambalare:

1*Suport De Telefon Mobil

1*Culoare Cutie Ambalare Cutie

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: buzunar pentru telefon trepied, ambalajul iphone xs max, trepied lung iphone xs max, buzunar trepied, dslr mini trepied, triunghi pentru telefon, fierbinte pentru telefon, obd2 pentru telefon, led trepied iphone xs max, mobile trepied iphone xs max

type5 Telefonul Stand Suport
Origine AE(de Origine)
Type3 Suport de telefon Pentru Xiaomi 9t Pentru Redmi 7a 8a nota 8 pro 8t
type8 Pentru iPhone Desktop, Tablet Stand
type9 suport de telefon
Material Plastic
Are Difuzor Da
Type14 Birou Mobil cu Suport pentru Telefon Stand Pentru iPhone iPad Reglabil
Numărul De Model suport de telefon
type4 Suport de telefon Pentru SamsungS20 Plus S10 Lite S7 S8 Plus
Incarcator No
Magnetic No
type6 Suport Smartphone
Nume De Brand Rondaful
Tip Telefon Desktop Stand Titular
Type12 Baza pentru un telefon pe masa
type1 Reglabil Aliaj Portabil Design Ergonomic Telefon Mobil Tampoane Anti-derapare
Type11 Titularul De Telefon Mobil Stand
Type13 Desktop, Tablet Suport De Masă
type7 Tabelul Telefon Mobil Suport titular
type10 Non-Alunecare Suport Pentru Telefonul Mobil
Compatibil Marca Alte
Utilizarea Masina
Type2 Suport de telefon Pentru iPhone X XS Max XR 8 7 6 6s 6Plus

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare