Oaia Neagră Titularul De Toaletă Rola De Hârtie Baie Fier De Stocare Gratuit-În Picioare Meserii Ornamente Rola Prosop De Hârtie Titular

w70385

43.53lei

-18.67

62.20lei

-30 %

Produs nou

Puncte:

1、Rezista la Coroziune: Acest joc interesant și pe deplin funcțional metalic black sheep este vopsit în câmp electrostatic pentru a rezista la coroziune și poate rezista la umiditate în baie.

2、Montat pe Perete: Să iau hârtie igienică în mână, vă rog să vă ridicați de toaletă de lângă el.Dacă podeaua spațiul este limitat, el se poate instala cu ușurință pe perete pentru a crea interesante rurale atmosfera arta.

3、Drăguț și Distractiv: oi titularul de hârtie igienică face stocarea de rezervă toaletă role de hârtie drăguț și distractiv, adăugând capricioasă țară farmecul dvs. de baie.

4、Rapid de Asamblare: Pot fi asamblate în câteva minute, repara doar capul și picioarele pe corp.Include toate asamblarea și instalarea de hardware.

5、Mare Capacitate: Acest titularul de hârtie igienică este de aproximativ 21 cm lungime, de 4.7 inch wide, și 12,7 centimetri de mare, potrivit pentru bai mici.Capacitatea de stocare a acestui suport este de 7-8 role, care asigură că niciodată nu va alerga afară de opțiuni!

Caietul de sarcini:

Material: fier

Culoare: negru

Greutate: aproximativ 850 g

Dimensiune: aproximativ 53.5*11.5*23.5 cm/21.06*4.53*9.25 în

Lista De Ambalare:

1*Titularul De Hârtie Igienică

Etichete: omul titularul de toaletă rola, etajeră, titularul de hârtie igienică lemn autocolant, fier de depozitare podea, oi titularul de toaletă rola, bambus de oaspeți suport pentru prosop, bronz titularul de hârtie, cutie de plastic, wc roll holder oi, ad592an

Clasificarea Non-pliere Rack
Dimensiuni
Tip De Instalare Tip Picioare
Caracteristică Eco-Friendly
Culoare
Origine NC(de Origine)
Material Metal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare