Langmanni Machiaj Ruj Set 12buc/LOT Non-Stick Cupa Ruj Mat, rezistent la apa de Mare Valoare Ruj Hidratant

w70188

46.94lei

-38.45

85.39lei

-45 %

Produs nou

(1) Acest magazin este un langmanni magazin cu resurse pentru a asigura livrarea la timp.

(2) Despre livrare expres: nostru default livrare expres este Zhongtong.Dacă livrare expres nu este disponibil, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a înlocui alte express livrare; Dacă alegeți logistica de transport, în mod implicit, nu door-to-door de livrare este necesar (vă rugăm să precizați atunci când plasați o comandă, dacă aveți nevoie pentru a livra produsele la adresa specificata).

(3) timpul de Livrare: vom livra produsele în funcție la data convenită, iar livrarea nu va depăși 2 zile lucrătoare în termen de plata (posibilitatea de întârziere nu este exclus in perioada sarbatorilor legale).

(4) despre customer service: dacă întrebarea dvs. nu reușește să se răspundă în timp, aceasta poate fi din cauza prea mult de consultare sau eroare de sistem la acel moment, vă rog, așteptați cu răbdare sau să contactați direct prin telefon.

(5) despre post-vânzare: 7 zile nici un motiv să se întoarcă bunuri și 15 zile nu afectează schimbul de cea de-a doua vânzare, dacă produsul nu este îndeplinită sau deteriorat pe drum și alte probleme, cumpărătorul trebuie să verifice cu curier în persoană pentru a respinge, în momentul primirii, returnare și schimb de mărfuri vor fi suportate de către cumpărător.Dacă vânzătorul trimite produsul greșit și lipsit de calitate funcțională, vânzătorul trebuie să acorde restituire și de schimb de taxă.

Vă rugăm să verificați de bunuri, în prezența Curierului.Dacă vă înscrieți pentru bunuri și pentru a găsi că cantitatea de produse este insuficientă și există un deficit, vă rugăm să ia o imagine de toate produsele și contactați serviciul clienți.

(6) despre comentarii: După primirea mărfurilor, clienții se pot conecta la Alibaba asistent sau Alipay pentru a confirma primirea și dă-ne o evaluare obiectivă.

Etichete: nyk ruj set, luciu de buze, spray de stralucire, dublu scop creion de buze, fard de pleoape machiaj set, cosm, euro sham, fard de pleoape, ruj, nars ruj seturi, langmanni ruj

Certificare GZZZ
Țara/Regiunea de Fabricație China
Cantitatea 3.5 g*12
Termen De Valabilitate 3 ani
Culori 12 Culori
Cuvântul Cheie Ruj mat
Numele produsului Ruj Mat Set
NET WT 3.5 g*12
Beneficii Usor de purtat
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Set
Tip ruj
Nume De Brand drxiner

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare