ANI 18K Solid Alb/Aur Galben Colier Femei Logodna Colier Cadou Pandantiv Pandantiv Colier cu Diamante Propunere Lanț

w6964

1 649.45lei

-706.92

2 356.37lei

-30 %

Produs nou

ANI 18K Solid Alb/Aur Galben Colier Femei Logodna Colier Cadou Pandantiv Pandantiv Colier cu Diamante Propunere Lanț Descriere ANI de Bijuterii este unul dintre cei mai importanti producatori de bijuterii, designeri și exportatorilor.Fabrica noastra a trecut peste treizeci de ani de diamant bijuterii de aur de fabricație.Profesionist Producător de Bijuterii, deținută CAD Departamentul & fabrica, Cusomerized Scopul de bun venit.

Bună Calitate, Preț Bun, Pentru Mixtă, Fără o Minimă cerere, în încercarea de a furniza cele mai bune servicii.Cumpara Mai multe, Mai multe reduceri.Pentru a mari posibilitatea de transport gratuit.Deget diferite dimensiuni si diferite center dimensiune piatra poate furniza, taxa se adauga depinde de schimbare.

100% Real, produse foto, de Bună calitate, cele mai Bune Servicii.

ANI de Logodna pentru cel Mai bun Dragoste !!!!

Metal: 100% Reale 18k Solid Alb/Aur Galben

Piatră Material: Real Diamante Naturale

Diamant Greutate: 0.60 Carate

Diamant Claritate: SI

Culoare Diamant Clasa: I-J

Colier Lungime Lant: 40+5 cm, se poate regla

Colier Stil: Aur 18k Diamant Femei Logodna Colier

Garanție De Înaltă Calitate

Finisaj: Lustruit Mare

Ambalaj: Cutie de carton sau Cutie de Plastic, Alte pachetul solicitat este disponibil.

Pachetul Inclus: 1 x Colier

Serviciul 1, Vom transporta mii de selecție de bijuterii fine.Dacă ne place pentru a face personalizat de bijuterii fine pentru tine, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să lucreze cu tine.Noastre de designeri de bijuterii sunt foarte bine pregătiți pentru a lucra cu orice fel de bijuterii.Am făcut multe imitații din cataloage, bijuterii reale și imagini prin e-mail la noi. 2, Timbru, placat cu aur, email și piatra de culoare pot fi făcute în funcție de propriile cerințe. 3, echipa Noastră internațională oferă produse de calitate, livrare la timp, de asistență pentru clienți restante si cele mai bune prețuri pentru o mare cumpere și un client foarte multumit. 4, Nostru multilingv cont și de dezvoltare a produsului managerii sunt fericit să corespundă în limba engleză. 5, Nostru lucrătorilor de producție, export și departamentul de contabilitate asigura comenzile sunt produse și livrate la timp, la calitatea pe care o aștepta. 6, vă Rugăm să contactați echipa on-line cu orice întrebări ați putea avea.Ne puteti contacta prin e-mail, live chat sau telefon.Despre noi : bine ati venit la ANI de Design de Bijuterii Co,Ltd.Suntem un angrosist și producător de bijuterii și accesorii fine situat în Shenzhen, China.De zeci de ani, putem livra clientilor nostri cu produse fiabile și servicii la prețuri competitive.Dacă dețineți un mic retail/en-gros magazin sau mare lanț de magazine, ne-ar fi încântare să asculți ce-ți trebuie.Showroom-ul nostru este locul în care clienții nu putea lipsi de la vizita ca avem diferite tipuri de produse disponibile în stoc foarte mare gata pentru clienții selecții și livrare.Cu noi colecții iese trimestrial, păstrăm în mod constant noi înșine actualizare cu tendintele modei din întreaga lume.Prin urmare, suntem siguri puteți găsi stiluri sau clienții dumneavoastră sunt în căutarea pentru.Dacă e ceva cu adevărat unic, designerii nostri in-house și prietenos personalul de vânzări poate ajuta cu siguranță transforma acea idee în realitate.Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în cadrul companiei noastre.Vă rugăm să ia timp pentru a parcurge nostru de bijuterii catalog.Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

De CE să Cumpărați De la noi ? 1. Suntem producător de bijuterii care pot face procesul total; 2. Profesionale proprii CAD Departamentul pentru cusotmerized de proiectare; 3. Asigura obtinerea unor lucrari de calitate, Pret en-gros, Nu MOQ Cerere.

Nunta Sona

Nunta Sona

Etichete: jewelri, 18k aur placate cu bijuterii, r, aur cu p, 18k aur lanturi 24, 18k, cojin, daimond pictura cu pietre pătrat, diamond r, bff negru și alb

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model JL0002
Principala Piatră De Diamant
Gen FEMEI
Materiale De Piatra Real Diamante Naturale
Tip Lanț O-lanț
Colier Stil 18k Aur Femei de Logodna cu Diamant Colier
Certificat De Tip A Treia Petrecere De Evaluare
Ocazie Aniversare de nunta Logodna de Ziua de nastere de Ziua indragostitilor
Metale De Tip Aur Galben
Ștampile Metalice 18k
Stil Trendy
Greutatea În Carate Diamant 0.60 carate
Diamant Claritate SI2
Nume De Brand AINUOSHI
Diamant Alb Culoare I
Fine sau de Moda Bine
Forma\model RUNDA
Stil de Metal Real 18K Solid Alb/Aur Galben
Partea Piatra Diamant
Diamond Cut Buna
Tip De Element Coliere
Forma De Diamant Forma Rotunda
Colier Tip Lanturi Coliere

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare