Portabil Cutie de Depozitare din Lemn Cu Capac de Mână-țesute Caseta de Bijuterii de Răchită Machiaj Organizator de Depozitare Coș Pentru Acasă Camping, Picnic

w69389

33.36lei

-14.28

47.64lei

-29 %

Produs nou

Descriere:

1. Lemn-obiecte țesute întotdeauna au astfel o putere magică.Ei au un joc simplu si nu low-cheie de viață atmosfera.În același timp, de asemenea, se condensează conotația de gândire, de emoție și de artă.

2. Acest coș de depozitare este țesute de mână.Manopera amenzii, țesute de mână, și coș de depozitare este mult mai simplu și temperament literar,

3. Plasat în canapea sau acasă colț, poate fi de asemenea folosit ca o fotografie elemente de recuzită, și este o alegere bună.

4. Materiale naturale, artificiale țesut, produsul este dificil de a fi perfect, detaliile sunt în mod inevitabil .Uneori nu va fi articulațiilor, rupte fâșii, bavuri, fisuri, pardoseală de lemn ochi și așa mai departe.

5. Mâner comod design, ușor să se mute, îngroșat chips-uri de lemn previne ruperea, potrivit pentru picnic sau bagaje, magazin de orice alimente sau moloz mici, jucarii de baie și jucării pentru copii de stocare, colectare de ou, cosuri de nunta, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Mână-țesute Cutie de Depozitare din Lemn

Material: taxodium ascendens din lemn

Culoare: așa cum se arată

Dimensiuni(aproximativ): lungime 27cm* latime 20 cm* inaltime 19cm/10.63*7.87*7.48 în, cu mâner inaltime 29cm/11.42 în

Utilizări: Legume, cosmetice/bijuterii, fructe, saci, schimbarea de haine, cărți și reviste, picnicuri, hoteluri, homestays, restaurant, decor, etc.

Lista De Ambalare:

1*depozitare coș (acest produs nu include orice produse afișate)

Note:

Hand-made, material natural, lăsând o ruptură în producție, diferența de culoare, cu găuri de nod, etc. sunt normale, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a plasa o comanda

Lemn chips-uri nu ar trebui să fie expuse la soare pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât să se prevină din lemn de la a fi prea uscat, fragil și vechi, și nu să fie plasate în umed și întunecat loc pentru o lungă perioadă de timp, pentru a evita mucegai și insecte.

Produsele sunt toate luate în natură, și nu pot fi aberatiile cromatice din cauza fotografiere tehnologie lumina.Specificații de produs va avea o eroare de 1-3cm.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: boho cutie de bijuterii, BAMBUS, cutie organizator machiaj, coș de rufe izgara, coș, coșuri de depozitare, storag coș, colț coș de răchită, cutie de bambus de stocare, ambarcațiuni din lemn

Numărul De Model Țesute manual din Lemn Coș
Utilizarea Alte
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly
Material BAMBUS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare