Pat reglabil Suport pentru Tabletă Brațul Lung Universal Rotativ Masa Gratuit Titularul Desktop Mâinile Pentru iPad Suport Telefon Mobil A5A0

w68952

21.97lei

-9.39

31.36lei

-29 %

Produs nou

Descriere:

Leneș Telefon și Tablet Suport va fi cel mai bun prieten în timpul de odihnă.

Utilizate pe scară largă în Multe Locuri – baza De prindere va fi compatibil cu orice grosimi diferite de masă/platformă.Acesta se potrivește perfect în orice locuri, cum ar fi dormitor,canapea extensibila,birou,bucatarie,sala de fitness,baie.Acesta vă permite pentru a elibera mâinile tale, care este foarte practic leneș mount titularului.

Compatibil cu mai Multe Device – aplicabile pentru telefonul mobil, iPhone7/Plus/6/6s Plus,Samsung Galaxy note, Telefonul Android și cele mai multe tablete.Potrivit pentru telefoane și tablete cu 12-18cm latime.

360 de grade de Rotație Proiectat, cu brațe lungi gooseneck clamp, 360ºrotation pentru a regla unghiul.Flexibil mount titularului poate fi îndoit și împăturit în mod liber, astfel încât să vizualizați cu ușurință dispozitivul în orice unghi.

Anti-Shake – a Făcut de robust din aliaj de aluminiu.Stabil jos clipul, șuruburi ajustabile și de înaltă calitate de izvoare de utilizare pentru a preveni se agită și se menține stabil.

Reglabil pe Inaltime – brațul lung vine cu 35 de ani și poate fi pliat la unghi de la 0° la 180°,care poate fi ușor pentru a regla înălțimea de suport și instalat oriunde.

Lista De Ambalare:

1 x Leneș Telefon și Tablet Suport

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: ugg suport ipad, brațul ipad, brațul tableta, suport tableta, handheld ipad holder, metal suport ipad, marcă suport ipad, ipad stand de mare, suport flexibil tableta, brațul suport tablet

Material Metal
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare