TOUCHBeauty 2-în-1 Roșu și Albastru Terapia cu Lumina Acnee Pen Moale Cicatrice Îndepărtarea Ridurilor Dispozitiv de Tratament TB-1693

w68940

71.39lei

-87.26

158.65lei

-55 %

Produs nou

TOUCHBeauty 2-în-1 Roșu și Albastru Terapie cu Lumină Laser Acnee Pen Moale Cicatrice Îndepărtarea Ridurilor Dispozitiv de Tratament TB-1693

1. NOUA TEHNOLOGIE: TOUCHBeauty Acnee Tratament Stilou special terapia cu Lumina tehnologia pentru a elimina acnee și cicatrici.

2. LUMINA ALBASTRĂ: cu efect de bacteriostasis, reduce inflamatia, se poate elimina acnee rapid.

3. LUMINA ROSIE: poate Dilua pigmentare, albire și reparații de acnee mărci

4. În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU a UTILIZA: non-Toxic, fara efecte secundare, fara reziduuri chimice pe piele, oferă un aspect sănătos și sigur tratament pentru tine.Portabil, poate fi utilizat oricând și oriunde

5. GARANȚIE&GARANTIE: 12 luni după-vânzare de servicii.am putea oferi un înlocuitor o dacă a primit un defect.Vă rog să observați că trata timp de 5 minute pe ora, de trei ori pe zi.

2. Descriere Produs

1) Lumina Albastra Terapie Cap

2) Butonul De Alimentare

3) Capacul Bateriei

4) Terapie Lumina Roșie Cap

3. Folosind Aparatul

Scoateți Capacul Bateriei și introduceți o baterie AA. (Acumulatorul nu este inclus.)

1) După terminarea ta de zi cu zi de curățare a pielii de rutină, apăsați Butonul de Alimentare timp de câteva secunde pentru a porni aparatul și Lumină Albastră Mod de Terapie, Butonul de Alimentare se va aprinde albastru.Loc de Lumină Albastră Terapie Capul aproape de piele, și de a folosi-l uniform pe zonele de piele cu acnee.Utilizați acest mod de două ori pe zi, cinci minute de fiecare dată pentru tratarea acneei.

2) Apăsați Butonul de Alimentare din nou pentru a porni Lumina Roșie Mod de Terapie, Butonul de Alimentare se va aprinde roșu.Loc Lumina Roșie Terapie Capul aproape de piele, și de a folosi-l uniform pe zonele de piele cu riduri.

3) Porniți aparatul off: apăsați Butonul de Alimentare timp de câteva secunde pentru a-l dezactiva, sau așteptați câteva minute pentru a permite a se opri automat.

4) Alarmă Baterie descărcată: se va transforma aparatul se va opri automat după lumina de la Butonul de Power clipeste de zece ori.

t a aparat are o auto-timer, care va opri automat după 5 minute.Nu utilizați Albastru Terapie cu Lumină Modul pe piele mai mult de 5 minute.

Etichete: led terapie, plasma pen fibroblaste de piele lift, față pen, albastru roșu acnee tratament, fata de sistem, terapia cu lumină violet, acnee faciala tratamentul mașină, conector baterie aa, tratamentul cu laser, curata perie faciala

Putere nominală 158mW
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Executive standard Q/YYH1002-2015
Tip Terapia Cu Lumina Pen
Origine NC(de Origine)
Tensiune Nominală 1.5 V
Nume De Brand TOUCHBeauty
Articol Nr TB-1693
Dimensiune 26mm*141mm
Numărul De Model TB-1693
Numele Terapia Cu Lumina Pen
locul de origine China
Alimentat de 1 X Baterie AA 1,5 V (Nu sunt Incluse)
Pachet Caseta De Culoare
Procesul de fabricație Masina De Facut
Material ABS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare