2 buc/Set Gadget-uri de Bucătărie Montat pe Perete Cârlig Agățat Titularul de Acoperire Oală Raft Suport de Hartie Adeziv Cuier Depozitare Unelte Accesorii

w6873

19.77lei

-4.64

24.41lei

-19 %

Produs nou

Parametrii De Produse

Nume produs: non perforate de stocare cârlig Material principal: ABS Dimensiune produs: se referă la figura de mai jos Produs greutate: 30g *Dimensiunea este măsurată de mână, și pot exista erori.Este numai pentru referință.

Scena de afișare

-Nici o urmă de pastă de design, lipi pe perete ferm, fără a lăsa urme. -Cele două cârlige pot fi utilizate împreună pentru a pune elemente ușoare, cum ar fi legume bord și de acoperire oală. -Singur cârlig, poți pune o cana de apa, iar partea de jos are un orificiu de scurgere, care este convenabil pentru drenaj. -Poate fi lipit în cadrul cabinetului și a pus ulei de absorbție de hârtie, rola șervețel, etc. -Pot fi lipite pe partea de frigider, agățat proaspete-păstrarea film, ulei de absorbție de hârtie, etc. -Puteți lipi lângă toaletă și a pus hârtie igienică pe ea.Acesta este utilizat pe scară largă.

Detalii display

-Hârtie albă ambalaj cutie. -Două cârlige de pe cutie, cu trei traceless autocolante. -Fiecare cârlig este echipat cu un orificiu de scurgere în partea de jos pentru o usoara scurgere și uscare.

Despre Cumpărături

Nu aveți orice îndoieli cu privire la următoarele întrebări?Poate puteți să mă contactați direct prin www.videoprint.ro.

Produs Original

Toate produsele sunt fabricate în mod regulat fabricile, și calitatea de bunuri pot fi asigurate.

Livrare Rapida

Selectați o înaltă calitate, compania de transport pentru a scurta timpul de transport.

Servicii De Calitate

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele cu care vă confruntați înainte de plasarea comenzii și după primirea mărfurilor.

Urmați-ne

Ca urmașii noștri, vă puteți bucura de mai multe reduceri la unele produse.

Instrucțiunile de transport

*Nu există nici o urmărire de transport maritim informații pentru comenzi sub 5 dolari, dar pachetul este livrat în mod normal.

Etichete: pan perete dantela, adeziv pan cuier, tigăi cuier, pan cuier diy dulapuri, diy bucatarie tigaie cuier, pan perete lotus, tigaie de fier umerase, pan titularul simplu, pan perete galben, pan titularul alb

Denumire Produs 1
Greutate Produs
Material Principal
numele produsului 4
Nr. de Cârlige 2
Numele Produsului 3
Modul de instalare 2
Metoda de instalare
Origine NC(de Origine)
Numele Produsului 2
Aplicabile scene 2
Aplicabile scene 1
Material PC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare