Blocarea Covoare de Tricotat 9 BUC Croșetat cu Ace tricot blocant de cusut, instrumente de Centralizare Gresie Spumă

w68632

183.06lei

Produs nou

dimensiuni:32*32*1.8 cm Gros Suplimentar de Blocare pentru Covoare Ude și Abur de Blocare - Include Pachet de 9 buc, 100 T Ace, și Sac de Depozitare

1. Produsele sunt expediate prin China Post Air Mail;ajunge la cele mai multe dintre țări și religii în termen de 15 la 30 de zile lucrătoare.

2. Avem livrare elementele termen de 3 zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) la primi de plata.Ne va livra la adresa ta, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să ne contactați.

3. Dacă doriți orice alte de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.

1. Daca aveti intrebari pentru articolele pe care le-a primit, vă rugăm să ne contactați la o dată.Vom rezolva asta pentru tine cât mai curând posibil, dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele achiziționate, schimb este acceptabilă în termen de 14 zile după ce ați primit produsele, sau să înlocuiască un produs pentru tine, vă rugăm să atrag atenția că taxele de transport si manipulare pentru produsele returnate trebuie să fie plătite de tine.

1.Feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom rezolva problemele până când sunteți mulțumit.Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.Cu siguranță, ne va lăsa un feedback pozitiv pentru semenii noștri cumpărători.

Etichete: dreadlock instrument, industria coase mașină, dean tamiya, saltea de joaca, gamer mic, lego camera de zi, covor cerb, etaj spuma, placi de masini, centralizare spuma gresie menards

Cerere dormitor
Grupa De Vârstă Adulți
Numărul De Model PQ00111
Caracteristică Rezistent la apa
Model Tip Carouri
Covor De Vânzări Terminat Covor (bucata)
Technics Masina De Facut
Material Spuma
Nume De Brand Pang-Q
Origine NC(de Origine)
Stil Japonia Stil
Caietul de sarcini 32*32*1.8cm
Design Kilim
model jigsaw puzzle mat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare