500g Nail Art Fluorescente Luminoase Sclipici Pulbere Nisip Strălucire În Întuneric pentru Salon de Unghii DIY Design Decor Unghii Accesorii

w68369

134.20lei

Produs nou

500g Colorat Luminos pulbere Super-luminos Particule Incandescente Pigment Luminoase Glow Nisip Strălucire în Întuneric Nisip Home Decor Petrecere

Nume: luminoug nisip/glow în întuneric nisip

Culori: 9colors pentru a alege(ca descrption)

utilizare: DIY unghii,decorare casa, pentru care Doresc Sticlă și așa mai departe

Atunci când este sub soare sau iradierea cu lumină de ceva timp,se va aprinde în întuneric

greutate: 500g/lot(o culoare)

ambalaj: ambalaj în pungi de plastic

Transport:

1. Toate elementele ar fi dublu inspectate înainte de expediere.Să fie garantat în stare de brand nou și de a lucra perfect...

2. Toate elementele vor fi livrate în termen specificat timpul de prelucrare, de la primirea de plată(cu excepția sâmbăta,duminica și de Sărbători).

3. Inainte de a comanda,vă Rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

4. Din motive de securitate, dacă aveți nevoie de a schimba adresa de livrare ,va rugam sa ne sfatuiesc ca atunci cand faci comanda inainte de livrare.

5. Pentru sistemul implicit, ordinea ar fi expediate prin Malaysia Post Air Mail, va dura între 15 și 39 de zile pentru livrare.(Noi nu va fi responsabil cu întârziere neașteptată personalizat, cum ar fi procesul, starea vremii, etc...).

6. Vom enumera numărul de urmărire de pe www.videoprint.ro după livrare, atunci puteți vizita corespunzătoare-ul transportatorului de urmărire on-line de informații.(17 tracking-ul)

Memento Cald:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

2. Pentru tranzacțiile internaționale, poate fi, de asemenea, responsabil pentru taxele, impozitele și vămuire taxele cerute de legile țării(desigur, vom încerca noastre cele mai bune pentru a declara o cantitate mică pentru tine, în scopul de a evita aceste costuri).

3. Atunci când îl primiți, am sincer sper că vă va place și să aprecieze nostru de servicii pentru clienți.Dacă sunteți mulțumit, am sincer sper că puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și de 5 stele.

4.Dacă ai ceva să te simți nemulțumit, am hightly aprecia că poți lua legătura cu noi înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cat mai repede posibil!

Garanție De Returnare:

1. Dacă găsiți orice defect în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea produsului.

2. Dacă elementele sunt rupte, atunci când le-ai primit, te rog ia-o fotografie și trimite link-ul de www.videoprint.ro vanzare detalii ,va vom trimite la tine un alt gratuit, sau de a reveni înapoi la bani.

3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate costurile de livrare, asigurare, și taxele de manipulare (unde este cazul), atunci când se întorc la elementele de schimb.Taxele de transport si manipulare nu vor fi creditate.

4. Dacă nu există nici o problemă cu achiziția dvs.,vă Rugăm să permiteți-ne posibilitatea de a repara lucrurile înainte de feedback-ul.

5. Nu vom da feedback-ul, până când amândoi(cumpărător și vânzător) este mulțumit cu înțelegerea.Atunci când ești fericit cu punctul nostru atunci dă-ne feedback-ul.

"Noi Credem că 99.9% probleme pot fi rezolvate prin comunicare"

Feedback-ul:

Să ne dea 5 stele feedback-ul tuturor clienților noștri odată ce au primit elemente.C-o ai, de asemenea, vă rugăm să nu ne lăsați feedback-ul rău atunci când ai o problemă?E-mail-ne și vom procesa problema rapid,dă-ne o șansă să vă servească din nou cu mult mai bine elementele și preț, vă mulțumesc mult pentru înțelegere și cooperare.

Cum ați cunoscut,dragul meu prieten,amândoi sunt doar începe de afaceri de pe acest site,feedback-ul este foarte important pentru noi toți.va oferim 100% satisfacție de pe site-cumpărare și obiecte de bună calitate cu preț foarte rezonabil,sper să vă servească pentru o lungă perioadă de timp în viitor, cu mult mai multe elemente.

Etichete: cămila de unghii cu sclipici, aurora pulbere, luminescente pulbere albastru, 1kg de unghii cu sclipici, strălucire nisip, sclipici unghii, 100g sclipici, diy sclipici, unghii, cz unghii accesorii

Numărul De Model Sclipici Unghii
Material Nisip Luminos
Cantitatea 1Bag
Tip De Element Sclipici Unghii
NET WT 500G

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare