Bratara din lemn Inel Milling Cutter Lame, pardoseală de Lemn Gros Inel Filtru Trusa de scule pentru CNC Router Pic

w68194

93.81lei

-44.13

137.94lei

-31 %

Produs nou

PACHETUL INCLUSE-1 x Mâner, 5 x Lame, 5 x burghie, 1 x Cheie. 5 specificații pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.Un set de truse de scule este mai practic.

UN INSTRUMENT ESENȚIAL ... inelul modelarea instrument va ajuta să ambarcațiunile de mai multe inele de concordanță grosime și aceleași dimensiuni standard.

FIN FINISATE ȘI LUSTRUITE-- construi cu Ușurință neted perfect inele din lemn!Acum puteți obține de tăiere de precizie de formă corespunzătoare, cu netezimea doriti!

FUNCȚIONEAZĂ CU ORICE TIP DE LEMN ... se Potrivesc de Abanos, lemn de trandafir, abil noduri, lemn de mahon, lemn de trandafir, lemn de santal sânge, lemn de Trandafir, abanos și așa mai departe.

PERSONALIZAȚI-BRATARI-Cu sezonul de Vacanta viitoare, vom continua pentru a căuta noi idei de cadouri.Dar nu e nimic mai special decât un cadou lucrat manual de către donatori.

Culoare:Argint

Material:metal

Dimensiuni:lungime Mâner: 61mm

Conținutul Pachetului:

1 x Mâner

5 x Lame

5 x burghie

1 x Cheie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: tortilla filtru de mașină, brățară mașină, iso20 tool holder, moara instrument, zippo, silicon filtru de mașină, bit burghiu pentru lemn, bit burghiu, end mill rasnita, burghiu cu inel

DIY Consumabile ELECTRICE
Numărul De Model Noi
Nume De Brand Xzante
Tip Centrul De Burghiu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare