Sunligoo Noi Lava Rock Piatra Aroma de Ulei Esential Difuzor Set cu Vintage Neregulate Pătrat Ceramice Farfurie Tava+Piatra de Lava Set

w68145

29.57lei

-1.87

31.44lei

-5 %

Produs nou

Pentru Mai Mult de 100$ Va Fi Expediat în mod Liber de Către: DHL / Fedex / UPS / TNT, Fără costuri Suplimentare.

80% Pentru Livrat Succefully Termen De 20 De Zile, 10% În Termen De 35 De Zile, În Timp Ce 10% În Termen De 60 De Zile.De Contol.

Descriere produs: - MODERN BIJUTERIE-- vintage Unic neregulate piff amestecat galben și gri ceramice farfurie tava/Arzător de Tămâie/Cald/Titular, cu unele vopsite pietre de lavă, modă și destul de, fi mare pentru decor acasă. --Material:Ceramica, Vopsite Piatră de Lavă ; Dimensiune:Farfurie:8.5*7.3*3cm(neregulate c), Rotund Piatră de Lavă:25mm*8mm(14pcs) / forma de Inima Piatra de Lava:21mm*24mm(14pcs) / Piatră de Lavă:16-17mm(12buc) . ... AROMOTERAPIE ULEI ESENȚIAL DIFUZOR: lava rock este o alegere excelentă pentru cei care doresc să dețină ulei esential pentru o lungă perioadă de timp.Se poate păstra uleiul mai mult decât tradiționale de piele discuri sau poms.Utilizați Pietre de Lavă pentru a absorbi uleiuri esentiale preferate(are nevoie Doar pentru a adăuga 1-3 picături).Porii se vor prinde de petrol și încet difuze pe tot parcursul zilei pentru un plus de beneficii,face aerul mai curat,relaxați-vă! --SET CADOU - Vei primi 1 buc Ceramice Farfurie Tava, 14pcs Lava Bile de Piatră.Uleiul esențial difuzor set este o alegere bună pentru a-și exprima dragostea ta pentru cineva.Vin cu o frumoasa cutie de cadou.Ar fi un cadou minunat set! --METODE de CURĂȚARE : nu trebuie să fie curățate în mod regulat și trebuie doar să utilizați apă caldă și o foarte ușoară miros de săpun.

Notă :

--Culoare pot varia ușor din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

--Piatra Naturala,Fiecare Diferite.

--Manopera Măsura Dimensiunea.

--Vă Rugăm Să Permiteți Rezonabil De Eroare.

98% Pentru Shiped În Termen De 2 Zile De La Plata.

Malware Săraci Feedback-Ul Va Influența În Continuare Achiziție De La Platforma!

Feedback-Ul Rău Dătător Angajat De Către Concurent Va Fi Raportat.

Suntem Bucuroși Să Rezolve Problema și să Ofere Rezonabil După-vânzare de Servicii,Pentru Problema de Comandă, Putem Parte Banii Înapoi / Rambursare Completă / Re-expedia Produsul.Lăsați Feedback-ul Rău, Fără a Ne Contacta Nu Va Furniza Orice Servicii post-vânzare.

Suntem Una Dintre Cele Mai Mari Bijuterii De Moda Companiei În China De Sud.Au Propriul Brand.Oferi Servicii de OEM Pentru Multe Faimosul Brand de Bijuterii de Companie în întreaga Lume.Toate Produsele Seaze De Moda Din Lume.

La Scară Mare De Cumpărare, Pe Scară Largă Fabricarea, O Cooperare Puternică, Aceeasi Calitate, Cel Mai Bun Pret.

Vânzător Metode de Transport Includ: E-pachete/China Post Aer Înregistrat Mail/China Post Obișnuit Pachet Mic Plus.Vom Alege Cel Mai Bun Mod De Considerare Timpul Și Siguranță .Tot Cu Tracking NR.

Transportul În Vigoare În Termen De 3 Zile, Nava Are 15-60 De Zile, Scăpat De Sub Control. 80% Pentru A Primit Termen De 20 De Zile, 10% În Termen De 40 De Zile, De 10% În Termen De 60 De Zile, Scăpat De Sub Control.

Standard Internațional Pachet, Interior Bule De Film, În Afara Cutie De Carton.Special Dur Cutii De Carton Pentru O Cantitate Mai Mare.

Etichete: lava rock stone, tămâie călugăr, lampă de lavă, chakra kit, drstone, punk rock, șirag de mărgele de lava, cub de piatra, ceramica figurin, decor tava

Nume De Brand Sunligoo
Cantitatea #1 1 buc Tava
Numărul De Model asd034201-04+nca0026
Cantitatea #3 1 buc Tava + 14 buc Piatra de Lava forma de Inima Margele
Caracteristică Regională Europa
Material Piatra
Cantitatea #4 1 buc Tava + 12buc Piatră de Lavă Bile
Dimensiune Tavă Aprox. 8.5*7.5*3cm
Caracteristică 2 Piatră Prețioasă De Aromoterapie Cu Ulei Esential Difuzor Ornamente
Stil Arta Populara
Tema Mascota
Cantitatea #2 1 buc Tava + 14 buc Piatra de Lava Margele
Caracteristică 1 Ceramica Farfurie Tava

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare