FNIO Două Straturi Lanț Stil de Inima de Aur/Argint de Culoare Brățări Pentru Femei Brățări Vara Desculț Sandale Bijuterii Pe Picior Picior Chai

w67976

38.65lei

-38.64

77.29lei

-49 %

Produs nou

Despre Transport:

1 o, în general, trece de comenzi în 24 de ore după ce a primit plata.

2. China post comun pachet mic plus și China Post Aer Înregistrat Mail ia estimat 15-60 de zile.

3. Recomand transport: www.videoprint.ro Standard de Transport maritim-mai ușor de înțeles, mai sigur, mai rapid.

4. Oferim, de asemenea, expedieri express, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă vă aflați în nevoie urgentă de sau cantitatea este mare.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la finalizarea comenzii, vă rugăm să ne contactați.Dropshipping Și En-Gros:

1. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.

2 Oferă cel mai bun preț en-gros, și de a recomanda cele mai bune de transport.Regenerare:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (produs conform descrierii de 5 stele, 5 stele de comunicare, de 5 stele timp de transport maritim).

2. Dacă produsele pe care le-a primit este deteriorat sau incorect primit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom rezolva și de a elabora cele mai bune soluții.Satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

Etichete: desculț pantofi femei, domnilor sandale de vara, decor inima, moda bijuterii, bratara pentru iubita de ziua de nastere, argint stabilește colier, direct brățară de aur, castravete de imprimare, pioneer femeie, hot sexy femei foto

Stil Trendy
Metale De Tip Aliaj de zinc
Gen FEMEI
Forma\model Inima
Material Metal
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare