DIY FPV drone aeriene DH370+ 3K pur fibra de carbon cadru quadcopter cu pliere de aterizare asamblate

w67362

274.54lei

-30.51

305.05lei

-10 %

Produs nou

DIY FPV aeriene cu drone

DH370+ 3K pur fibra de carbon cadru quadcopter cu pliere de aterizare asamblate

Vă rugăm să Notă:articolul este doar o structură,nu a inclus și camera gimbal

Datorită influenței procesului de producție de metri din fibra de carbon, aspect de aripa de arme va fi eronate, dar aceasta nu va afecta calitatea și puterea de aripa brațul tub.Cumpărătorii care nu-mi place aspectul de aripa de arme ar trebui să cumpere cu prudență.

descriere produs: 1. Lumina si cantareste doar 170 de grame, inclusiv pliabil trenul de aterizare, pliabil suport GPS, vibrații placă de amortizare, caz, și multifuncționale placa de montaj. 2. Echipat cu motor montare de design, se poate instala DJI2312A, DJI2312S și alte trei găuri și patru găuri motors.Potrivit motoare sunt 2312 serie de motoare și elice DJI Mavic motoare și elice, motoare 2212, 2213 motors.Potrivit elice sunt 8335F, 8745F, 9045, 9545, 9455, etc. 3. Integrate lumini de navigație sunt încă la stânga și la dreapta verde pe partea din față a brațului și dublu alb sau albastru de pe partea din spate a brațului.Potrivit pentru tensiune 3S-4S baterie.La curent de lucru este de 50mA. 4, versiune ușor de plat pliere GPS stand. 5. Cazul integrat cu LOGO-ul. 6.Pliere trenul de aterizare 7, vine cu un multi-funcția de amortizare a vibrațiilor plăcii, proiectat cu patru găuri de 20mmX20mm să 31mmX31mm reglabil, poate fi instalat pentru a reduce vibrațiile de turn, PIX versiunea standard, mini-versiune de control al zborului.Toate DJINAZA serie, F4, F3 control al zborului, JIYI de control al zborului. (Dacă instalați PIXHAWK2 zbor controller, deoarece partea de mijloc controlorul de trafic este mai mare, aveți nevoie pentru a deschide corespunzătoare pătrat gaura pe partea de sus de caz). 8, vine cu un multi-funcțional suport de montare, cele patru găuri distanta de 20mmX20mm să 31mmX31mm reglabil, poate fi instalat de zbor turn, integrat patru-in-one ESC. 9, vine cu o PTZ rapid card (simplu versiune nu are un PTZ carte de rapid, nu poate fi instalat PTZ), ușor și rapid înlocuiți PTZ, ușor de transportat. 10. Mare-zona centru design bord oferă un spațiu amplu pentru instalarea de alte echipamente.Spațiul mare de proiectare în mijlocul de centrul plăcii permite de zbor turn pentru a fi instalate direct în centrul plăcii.Datorită procesului de fabricație a mic de carbon tub pătrat, pot exista unele lipici în loc atunci când tub de carbon este de mucegai, dar numai la suprafață, poate fi văzut la soare, iar distanța nu poate fi văzut mai mult de 1 metru.Această problemă nu afectează utilizarea și puterea.Cumpara cu prudență, dacă nu te superi primul este că există gropi mici în zonă și un pic de lipici.În al doilea rând, suprafața este mată, și mucegai este setat prea repede.Cea de-a treia este cea locală puncte mici, situația de cauciuc de cercetare.

Lista de pachete:

DH370+ quadcopter cadru gol cu pliere de aterizare * 1 set

Etichete: 50 suzuki, drona spray, rc video, gian cadru din carbon, fpv pliere cadru quadcopter, quadcopter cadru gopro, pliabil trenul de aterizare, fpv, 10 viteze, fpv cadru

Upgrade Componente/Accesorii Cadru
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Pentru Un Tip De Vehicul Elicoptere
Material pur fibra de carbon
Numărul De Model DH370+ cadru quadcopter
RC Piese si Acc Principalele Axe
Nume De Brand JMRRC
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 370mm wheelbase
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Instrument De Consumabile Asamblate clasa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare