1buc Mucegai de Precizie din Aluminiu Aliniere Mucegai Pentru Apple Watch iWatch S1 S2 S3 S4 Ecran LCD de Reparare

w66908

34.82lei

Produs nou

1buc Mucegai de Precizie din Aluminiu Aliniere Mucegai Pentru Apple Watch iWatch S1 S2 S3 S4 Ecran LCD de Reparare

Caracteristici:

1.Aliaj De Aluminiu De Aliniere Mucegai 2.Utilizate pentru poziționare. 3.Vino cu ambalare în condiții de siguranță 4.Excelent după-servicii de vânzare

Compatibil cu:

Pentru iWatchS1 /2/3/4

Pachetul inclus:

1 x Aluminiu aliniere mucegai

Transport:

1.Mărfurile livrate numai după ce a primit plata.

2.Am mărfuri transportate prin EMS, DHL, UPS, par Avion.

3.Timp De Transport Maritim:

DHL/UPS: 5~7 zile

EMS: 5~8 zile

Par avion: în mod normal nevoie de 10~15 zile, dar unele țări au nevoie de 20~30 de zile.

Primirea articol:

1.Atunci când primiți elementul dvs. în e-mail, pls inspecta imediat să asigurați-vă că se potrivește cu descrierea din listă.

2.Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema.Nu se va întâmpla ca vom verificați fiecare piesă înainte de expediere.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră.

Garanție:

1.Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou. (cumpărătorul ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile, multumesc).

2.Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare.Pentru primele 3 luni de la achiziție, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 3 luni de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

Contactați-NE:

1.Pls nu ezitați să ne contactați prin mesaj, ca să ne întoarcem la tine.Vom răspuns în termen de 24 de ore timp de afaceri.

Feedback:

1.Feedback-ul dvs. este foarte important ,feedback-uri pozitive este extrem de apreciat.

2.Vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Etichete: iwatch de reparare, adeziv oca, din oțel inoxidabil cheie, omega ceas de reparații, 38mm iwatch, de viteze s3 watchband, ibus s2, nailon ceas de schimb, apple watch s5 lcd, apple watch kit

Nume De Brand fonlyu
Tip Combinație
DIY Consumabile ELECTRICE
Cerere Computer Tool Kit
Pachet Caz
Numărul De Model Uita-Te La Seria

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare