Vârtej Multicolor Bird Acasă Ornament de Gradina O Capricioasă Și Păsări de Filare Cu Lumina Grădină 40CM Decor Gradina

w66843

12.41lei

-11.96

24.37lei

-49 %

Produs nou

Descriere:

caracteristică:

Atunci când plutesc în sus și în jos și să se întoarcă într-o briza, vor atrage cu siguranta atentia oamenilor prin mișcări pe îndelete.

Ei au, de obicei roti în sincronizare cu rotație și sunt un complex plus față de orice decor de gradina.Eu sunt fericit pentru a aduce un zâmbet la orice trecere de vizitatori.

Izbitoare culoare alb de rotație pasăre poate face gradina ta plină de viață.Când vă mișcați în sus și în jos și rotiți - (de obicei în mișcare sincronizate), acesta va aduce un pic de grădină temperatura.

Acesta va adăuga distracție la orice spațiu în aer liber.

Absolut superb, unul dintre ei.

Material: placă de Aluminiu

Dimensiune: 40cm x 15cm x 24cm

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

【Creative Flamingo Rotative】 Când plutesc în sus și în jos și transforma în briza de rotație, vor atrage cu siguranta atentia oamenilor cu placute mișcări.

【Unic de Design】Filare birdies spin în jurul valorii de într-o mișcare circulară cu temperatura.Vântul sculpturi art & rotative decoratiuni pentru terasa, curte iaz în aer liber Piscină Fântână.

【Material rezistent】Vartej Păsări sunt realizate din PVC cu UV protetecd vopsea.Tije din oțel inoxidabil nu va rugini!

【Decor Elegant】vârtej pasăre clopoteii de vant sunt frumos decor pentru sala de plajă, grădină, salon, curte, terasă și acasă.Aproximative dimensiune este de 16" x 6"x 10".

【】 Notă vă Rugăm să protejeze de vânt mai puternică decât 25-30 mile pe oră.Culori ar putea să nu fie exact așa cum le vizualizați pe computer sau dispozitive mobile.

Pachetul Inclus:

1 × decorative albe de rață

Etichete: petrecere de rachete, case de păsări în aer liber, natural, consiliul scripete, roz sticlă cu sufletul la gură, lampa de gradina, astronaut de fundal, pasăre hoteluri în aer liber, chandlier cristal, ghiveci de legume, colibri bijuterii

Dropshipping/Wholelsale Da
Numele produsului Decor Gradina
Tema Animale
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 40cmx15cmx24cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare