(Mix de 5 culori=500grs)Simfonia Perlate praf pentru Unghii cu Sclipici,mica Sirena/efect perlat pigment,DIY machiaj fard de pleoape

w66646

120.82lei

Produs nou

Ce este perla pulbere?Naturale mica pigmenți perlate sunt subtiri înveliș exterior de oxizi de metal pentru a produce un nou tip de perla luciu pigmenți, se pot reproduce natural, perle, scoici, corali și metal și are culori strălucitoare.Microscopic transparent, tv cu puncte, fără bazându-se pe lumina refracție, reflexie, transmisie la performanța de culoare și lumină.Utilizare: pigmenți Perlate non-toxice, rezistenta la temperaturi ridicate, lumina, acid, spontan, non-ardere, non-conductoare, non-migratoare, pentru a satisface nevoile diferite de acoperiri, materiale plastice, cerneală, piele, imprimare si vopsire, cauciuc, hartie, cosmetica si alte industrii, face aceste industrii mai strălucitoare și aspect frumos, lumina Coreea de stralucire pe oameni.Pigmenți perlate amestecat cu mai mult material transparent, mai în măsură să producă o frumoasa perla luciu, poate fi, de asemenea, amestecat cu transparent pigmenți sau coloranți pentru a obține nuanța corespunzătoare, dar ar trebui să evite opac de mascare ingrediente sau puternic pigment amestecat , cum ar fi dioxid de titan, oxid de fier pigmenți, astfel încât să nu afecteze efectul sidefat.Culoarea serie de pigmenți perlate să urmeze principiile de culoarea de amestec pentru a produce o varietate de perla luciu.

Pigmenți perlate ca non-metalic funcțional pigment verde, pe baza de 100% pulbere uscată de livrare, ușor de dispersie uniformă.În funcție de dimensiunea particulelor și există mai multe tipuri de produse și dimensiunea particulelor poate afecta perlate dimensiunea particulelor mai mare decât perlate intermitent, mascare slab, particule de dimensiune mică arătat un luciu satin moale, și are o bună mascare vigoare.

Perlate pulbere,fard de pigment

Greutate: 500grams/lot=5color*100grams fiecare culoare

Dimensiune: 15-30um.

Culoare: #215 Symthony roșu

#225 Symthony albastru

#235 Symthony verde

#219 Symthony violet

#205 Symthony aur

Aplicare: Exterior culoarea este alb,dar d diferite unghiuri arată diferite culori.

Va vom trimite culorile la întâmplare,sau alegeți culorile și lasă un mesaj pentru noi!

Transport:

1. Toate elementele ar fi dublu inspectate înainte de expediere .Să fie garantat în stare de brand nou și de a lucra perfect...

2. Toate elementele vor fi livrate în termen specificat timpul de prelucrare , de la primirea de plată( cu excepția sâmbăta,duminica și de Sărbători ).

3. Inainte de a comanda,vă Rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

4. Din motive de securitate, dacă aveți nevoie de a schimba adresa de livrare ,va rugam sa ne sfatuiesc ca atunci cand faci comanda inainte de livrare.

5. Pentru sistemul default, ordinul va fi trimis prin China Post Air Mail, va dura între 15 și 39 de zile pentru livrare .(Noi nu va fi responsabil cu întârziere neașteptată personalizat, cum ar fi procesul, starea vremii, etc...).

6. Vom enumera numărul de urmărire de pe www.videoprint.ro după livrare, atunci puteți vizita corespunzătoare-ul transportatorului de urmărire on-line de informații.(17 tracking-ul)

Memento Cald:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

2. Pentru tranzacțiile internaționale, poate fi, de asemenea, responsabil pentru taxele, impozitele și vămuire taxele cerute de legile țării(desigur, vom încerca noastre cele mai bune pentru a declara o cantitate mică pentru tine, în scopul de a evita aceste costuri).

3. Atunci când îl primiți, am sincer sper că vă va place și să aprecieze nostru de servicii pentru clienți.Dacă sunteți mulțumit, am sincer sper că puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și de 5 stele.

4.Dacă ai ceva să te simți nemulțumit, am hightly aprecia că poți lua legătura cu noi înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cat mai repede posibil!

Garanție De Returnare:

1. Dacă găsiți orice defect în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea produsului.

2. Dacă elementele sunt rupte, atunci când le-ai primit, te rog ia-o fotografie și trimite link-ul de www.videoprint.ro vanzare detalii ,va vom trimite la tine un alt gratuit, sau de a reveni înapoi la bani.

3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate costurile de livrare, asigurare, și taxele de manipulare (unde este cazul), atunci când se întorc la elementele de schimb.Taxele de transport si manipulare nu vor fi creditate.

4. Dacă nu există nici o problemă cu achiziția dvs.,vă Rugăm să permiteți-ne posibilitatea de a repara lucrurile înainte de feedback-ul.

Etichete: fard de pleoape palet, fard de pleoape machiaj set, cosm, umbra, gel de umbre cu paiete, aur lipgloss, baza perie, dnm piele, cuptor pui, Fard De Ochi

Cantitatea 1Lot
Dimensiune Full Size
Impermeabil / Rezistent La Apă Da
Singură culoare/multi-color Mai presus de opt culori
Ingredient Pudră de mică
Tip Fard De Ochi
Finisaj Naturale
Numărul De Model mica-500g
Nume De Brand Dofuny
Beneficii Naturale
NET WT 500Grams
Dimensiunea Particulelor 600mesh

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare