2020 Femei Treninguri Pantaloni Joggers Bandană Paltoane Hanorace 2020 Haine De Iarnă Pentru Femei 2 Bucata Set Haine Două Seturi De Piese

w66550

81.11lei

-4.28

85.39lei

-5 %

Produs nou

Informații Despre Produs Descriere Produs

2020 Femei Treninguri Pantaloni Joggers Bandană Paltoane Hanorace 2020 Haine de Iarnă Pentru Femei 2 Bucata Set Haine Două Seturi de Piese Tesatura Tip Modal Caracteristică Anti-Static, Anti-pilling, Durabil, anti-rid, respirabil, plus dimensiune de Alimentare de Tip In-stoc Disponibil Cantitatea de 5000 de Locul de Origine China Numărul de Model OJS-YX928946 Material modal Technics articol de ÎMBRĂCĂMINTE VOPSIT Nume de Brand Zchain Sezonul de vara se Potrivesc Tip Model Regulat de Tip Solid Fata Stil Plat Tip de Închidere Talie Elastic Talie Tip Mid Pantaloni Stil Direct Lungime Decor ștrasuri din Mărgele 7 zile pentru proba timp de plumb de Sprijin Stil Sexy si de Club de sarcini numele Produsului Femei din Două Piese de Îmbrăcăminte Salopeta MOQ 2 buc Service OEM ODM Produs personalizat Produs de Afișare Afișare Produse Conexe

CompanyInfo Informații Despre Companie

Xiamen Zchain Industry Co.,Ltd

Ne-am specializat în de Înaltă calitate Femei Două Seturi de Piese, rochie Casual, Salopete, Salopetă, Haine, Treninguri, Trening și alte articole de Îmbrăcăminte, accesorii.

Avem o echipă de management experimentată și puternic dezvoltarea probă de îndemânare.Proceduri stricte QC, se desfășoară în toate procesele de muncă, de materiale, tăiere, cusut, broderie, imprimare, masă pentru produse finite și de transport, asigurați-vă putem oferi produse de calitate superioară pentru clienții noștri.

Sper că ne poate fi de renume, de încredere și furnizor competitiv.Win-Win și cooperare pe termen lung este singurul nostru obiectiv!

Produs Procesul De Producție Procesul De

Certificari Certificari

Livrare & Plata Avantajele Noastre

faq FAQ

1.Î: Cât de repede poți nava ?

O: o Formă de valori itmes, de obicei, putem navă mai puțin de 5 zile de la plata.Dacă doriți să adăugați logo-ul dvs. cu privire la produsele noastre, ar fi de afaceri de 10 zile după verificarea tuturor design.

2.Q:Pot personalizate propria mea tag-uri și logo-ul?

A: Sigur.Oferim servicii personalizate, Nu numai tag-uri și logo-ul, dar, de asemenea, de design și ambalare pot fi solicitați.

3.Q:Ce despre MOQ?

A:Gata de a livra produse MOQ este de 2 buc, imprimare Logo-ul MOQ este de 100buc, OEM MOQ este 200pcs.

4.Î:Ce este politica de returnare?

A: Înainte de expediere, suntem strict cu bunuri de inspecție, în cazul în care lipsa de cantitate sau rupte în îmbrăcăminte, vom compensa clienții.Din cauza Internation costul de transport maritim prea mare, nu permite revenirea, te rog remarcat înainte de a plasa comenzi.

Etichete: haine barbati haine, pantaloni set, bandană bărbați, nike seturi de îmbrăcăminte pentru femei, iarna femei, rochie lunga nude, costum set pentru femei, femei suferință set, femei personalizate trening 2 piese set de iarna, costum sport femei

Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere NICI unul
Varsta Varsta 18-35 Ani
Sezon Iarna
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Print
Guler O-Gât
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Stil Sexy Si De Club
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Gen FEMEI
Maneca Stil Regulat
Material Amestecurile De Bumbac
Pantaloni Lungime(cm) Lungime Completă
Decor NICI unul
Lungime maneca(cm) Plin

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare