1 buc Mișcare Artefact Portabil Mutarea Curelei Reglabile Mișcare de Ridicare-Chingi Pentru Mobilier Cutii Saltea Verde Curele

w6562

30.14lei

-12.9

43.04lei

-29 %

Produs nou

[xlmodel]-[custom]-[40782]

[xlmodel]-[custom]-[40782]

1 buc Mișcare Artefact Portabil Mutarea Curelei Reglabile Mișcare de Ridicare-Chingi Pentru Mobilier Cutii Saltea Verde Curele

Caracteristicile produsului

Aceasta ajută la reducerea riscului de accidentare prin angajarea adecvată mecanica corpului și efectul de levier pentru a face ridicarea de obiecte mai sigur și mai ușor.

De la mutarea mobilei, și saltele, pentru a transporta obiecte mai mici ca lemn de foc, mulci sau cutii,

Este ușor de ascensoare de toate.

Versatilitatea sa face mare pentru mișcare, dar, de asemenea, perfect pentru a lucra în curte, în jurul casei sau la birou.

RIDICARE UȘOARĂ MÂNER spre Deosebire de alte ridicarea și deplasarea echipamente care săpa în antebraț, umăr sau în spate, această curea oferă funcția și confortul de mânere pentru orice obiect, a face mișcare mai rapid și mai lin.

CUREA AJUSTABILĂ extra lat de 6 inch curea este simplu și ușor de utilizat, de adaptare rapid de la 3 metri pana la 6 metri lungime, permițând utilizatorului pentru a ridica obiecte cu o greutate de până la 600 kg.din înălțimea dorită.

Nu e nevoie de un dolly, camion de mână, un complicat ham, sau inconfortabil curele.

Acesta poate fi utilizat de către o singură persoană sau de două persoane, astfel încât chiar și atunci când nu aveți o mână în plus, încă mai poți ridica obiecte grele pe cont propriu.

Culoare: Negru & Verde

Max Lungime: 150 cm (reglabil)

Capacitate: 600 kg

PACHETUL INCLUDE:

1 x Mutarea & Curele de Ridicare

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[produse]-[44063]

[xlmodel]-[custom]-[40783]

Etichete: lifting facial, cutie saltea, bărbați înfășurați cureaua, transporta coarda, gua sha role, muta curea, cutie scurt, hopup, dom ceas, cutie storag

Falca Deschidere /
Capacitatea De Încărcare 600 KG
Numărul De Model /

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare