Original Logitech G305 Lightspeed G304 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Erou Senzor 12000DPI CS GO/LOL 1ms Conecta Alb Negru

w6536

180.98lei

-77.58

258.56lei

-30 %

Produs nou

Original Logitech G304 Lightspeed G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Erou Senzor 12000DPI CS GO/LOL 1ms Conecta Alb negru

INTRODUCEREA G304/G305 LIGHTSPEED WIRELESS GAMING MOUSE

Repere

EROU de Jocuri de noroc Senzor

Next-gen Erou senzorul mouse-ului oferă până la 10x eficiență energetică față de alte jocuri soareci cu o precizie excepțională și capacitatea de reacție datorită 400 IPS de precizie și de până la 12000 DPI sensibilitate.

LIGHTSPEED Wireless

Ultra-rapid Lightspeed tehnologia fără Fir vă oferă un lag-free experiență de joc.La G305 wireless gaming mouse-ul oferă incredibil de reacție și fiabilitate cu un super-rapid de 1ms raport rata de concurență la nivel de performanță.

Ultra-Lungă De Viață A Bateriei

La G305 wireless Logitech mouse-ul se mândrește cu un incredibil 250 de ore de joc continuu pe o singură baterie AA astfel încât să puteți juca la performanțe de vârf, fără griji cu privire la funcționare din putere.

Design ușor

Datorită unei eficiente mecanice de proiectare, G305 gaming mouse-ul cântărește doar 99 de grame pentru o manevrabilitate ridicată.

Portabil Confort

Durabil, design compact, cu built-in receptor nano de stocare a face G305 nu doar un mouse de calculator, dar, de asemenea, un excelent laptop mouse-ul

Notă:

G304 în china este la fel ca G305 numit în alte nu-china, țară,caietul de sarcini, toate la fel ,doar cel numit este diferit.

Include o baterie AA.

Descriere

LIGHTSPEED WIRELESS PENTRU TOATE

G304 este un LIGHTSPEED wireless mouse de gaming proiectat pentru performanță serios cu cele mai recente

inovații tehnologice la un preț accesibil.Acesta este următoarea generație de wireless gaming, acum gata

pentru orice gamer.

EROUL SENZOR EROU senzor oferă extrem de precisă și performanță în concordanță cu zero netezire, de filtrare sau de accelerare de la 200 la 12.000 DPI.

MAGIC QUADRANT

EROUL este o adevărată inovație revoluționară în tehnologia senzorilor furnizarea de revoluționar de performanță și eficiență.E primul de acest gen pentru a permite o nouă generație de înaltă performanță și de lungă durată wireless gaming mouse.

10X EFICIENȚA EROU senzori și LIGHTSPEED tehnologie livra remarcabile pentru eficiență energetică, permițându-vă să joace pentru aproximativ 250 de ore cu doar o baterie AA.

EROU ÎN ACȚIUNE

EROUL oferă precizie la viteze de peste 400 IPS întreaga gamă de DPI—de la 200-12,000—cu zero, de netezire, de accelerare sau de filtrare.EROUL senzor oferă jucătorilor de neegalat de reacție, precizie și eficiență energetică.

LIGHTSPEED WIRELESS

Prin end-to-end de inginerie și design, Logitech G a dezvoltat un robustă soluție wireless pentru a rezolva problemele fundamentale de latență, de stabilitate, și de conectivitate.Rezultatul final este viteza LUMINII, un pro-calitate fără fir soluție care realizează fir-ca performanță.

1 ms WIRELESS REALIZAT Logitech G ingineri a lucrat printr-o tehnologie completa de optimizare f rom senzorul de la firmware, circuitele de antenă de proiectare.

ULTRA-LUNGĂ DE VIAȚĂ A BATERIEI

EROUL senzor și LIGHTSPEED wireless livra extrem de eficienta de a te lasa de joc de luni de zile.Acesta oferă până la 250 de ore rula de-a-muri doar o baterie AA.Acesta poate fi ajustat pentru a dura până la 9 luni de utilizare tipică în modul de Rezistenta, care pot fi selectate prin intermediul Logitech G HUB.3Tested pe Logitech G240 Gaming Mouse Pad Logitech G HUB, precum și indicatorul luminos de pe G304, vă va notifica atunci când 15% din baterie rămâne.

ULTRA-USOARE de La Logitech G, un mouse wireless de gaming nu trebuie să fie grele.G304 este foarte ușoară, vine la doar 99 de grame, posibil datorită ușor de proiectare mecanică și ultra-eficient de utilizare a bateriei.

6 BUTOANE PROGRAMABILE G304 primar switch-uri, atât la stânga și la dreapta, sunt destinate pentru 10 milioane de click-uri.G304 are, de asemenea, faceți clic pe mijloc, DPI buton și două butoane laterale, care pot fi programate pentru a preferințele dumneavoastră folosind Logitech G HUB.4Advanced setările nevoie de Logitech G HUB disponibil pentru download la logitechG.com/downloads

BUTONUL MECANICE de TENSIONARE Mecanică buton de tensionare cu butoane separate îmbunătățește consistența stânga și la dreapta primare butoanele mouse-ului și ajută la reducerea forței necesare pentru a faceți clic pe.Acest lucru duce la clare, de încredere butonul de performanță poate depinde chiar și în cele mai intense sesiuni de jocuri.

JUCA ORIUNDE durabil, ușor de design, cu o amprentă mică și built-in USB nano-receptor stocare a face G304 un tovarăș de călătorie mare.

Ce e în cutie 1 x Logitech G304 Mouse-ul fără Fir 1 x Lightspeed USB Nano Receiver 1 x Manual de Utilizare 1 x bulit-in baterie AA

Etichete: cs, logitech mx master 3 avansat, mouse-ul, g304 logitech, mause sem fio, extra mouse de gaming, lagitech g pro, Logitech, g305 logitech, logitech mouse-ul

Numărul de Role 1
Raport rata 1ms
Numărul de Butoane 6
Putere Tip Baterie
Origine NC(de Origine)
Tip Logitech G305 Lightspeed Wireless Gaming mouse
Orientarea Mâinii Chiar
Nume De Brand Logitech
Tip De Interfață USB
culoare Alb și Negru
Numărul De Model Logitech G304 Lightspeed
Pachet Da
Greutate brută 99g
Rezoluție 200-12000 DPI
Modul De Funcționare Opto-electronice
De Viață A Bateriei 250 de ore
Senzor erou
Certificare NICI unul
Stil Degetul
port usb Acces la Internet pentru Logitech G HUB (opțional)
DPI 12000
Tehnologia Wireless LIGHTSPEED Wireless

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare