Decorative de Mare deochi 12cm Sticlă Șirag de mărgele Pandantiv Charm turc Amuletă Talisman Nazarlik

w65261

113.70lei

Produs nou

Evil eye este una dintre cele mai puternice și cele mai importante simboluri din lume, crede că pentru a proteja împotriva răului, și aduce noroc.

Turcești Tradiționale Decorative de Mare deochi 15cm Sticlă Șirag de mărgele Pandantiv Charm Mare Amuleta pentru Perete Ornament Pandantiv Charm Talisman Nazar Boncugu

Ca este manual, diferențe minore și nereguli sunt posibile.De asemenea, t el mărime poate varia cu ±1 cm.Deochi margele sunt de obicei în formă de ochi, deoarece ochiul este acceptat pentru a fi primul punct de plecare de toate tipurile de bune și gândurile rele, ca o deschidere fereastră către lume.Albastru margele de sticla care se crede pentru a proteja de privirile și ochii răi, sunt cele mai recente forme de deochi margele folosite din cele mai vechi timpuri.

Ochii răi sunt foarte frecvente în Turcia, și există multe expert artizani stând la tropic cald cuptoare pentru poftă de mâncare, forma și culoarea de sticlă într-o deochi.

Etichete: pătură deochi, deochi de perete, pisica de pluș pusheen, slave, usa de hambar decor, fata machiaj set, turcă deochi decor acasă, ochi turcă, decor acasă, haină turcă

Tema oamenii
Stil Marea MEDITERANĂ
Material Sticla
Origine TR(Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare