Knotolus negru de plastic masca fata metal locuințe din spate caz acoperire clickwheel butonul pentru iPod a 5-gen video 30gb 60gb 80gb

w64484

68.71lei

Produs nou

Descriere Produs:

elementul este un set complet de locuințe față masca înapoi caz clickwheel și butonul pentru ipod a 5-gen video 30gb 60gb 80gb

stare nou, înapoi caz avem

30gb subțire și gros de 60gb 80gb pentru alegerea dvs., vă rugăm să selectați o doriți

Ne da, de asemenea, un set de instrumente

Dacă doriți cantități mari, vă rugăm să ne contactați

Transport & Manipulare

1.Implicit, metoda de transport maritim este Înregistrată de e-Mail de Aer, în funcție de locatia cumparatorului ne va livra prin China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, Post NL, sau DHL eCommerce etc. Toate metodele de transport sunt cu numere de urmărire. 2. Timp de livrare: în Funcție de locatia cumparatorului mai mult timp este nevoie de 8-35 zile de lucru.De transport maritim în America de Sud, Europa de est poate dura mai mult timp.Vreme rea, controlul vamal și de sărbătorile legale, uneori, va întârziere la livrare. 3. Dacă livrarea durează mult mai mult timp, sau elementul ai are probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați, vom oferi o rambursare sau reship.Dar nu ne permite prejudiciul cauzat cumpărătorului operație greșită.

Garanție:

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru detalii privind procedura de rambursare.

2. Dacă aveți un produs defect pe care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați în termen de 2

zile lucrătoare de la data youreceive transport.Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.

3. Vom face o înlocuire depinde de stocul disponibil.Toate declarațiile trebuie să fie intact.Produse deteriorate datorită utilizării necorespunzătoare sau inadecvate de ambalare, atunci când a revenit nu se acordă garanție.

4. Dacă situația defect observat peste 10 zile după livrare, de transport, de asigurare și taxele de manipulare nu sunt rambursabile.

Feedback Politica

Ai putea trimite-mi e-mail cu privire la orice întrebare de produse preferate și vă vom răspunde în primul timp.Vă rugăm să ne anunțați că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de a părăsi feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ, comunicarea poate rezolva 99,9% din probleme, ne pasă de fiecare client.Vom lăsa un feedback pozitiv atunci când ai lăsat-o pentru noi .

Etichete: acumulator ipod classic gen 7, ipod classic gen 7, ipod clasic, cutie ufi, ipod classic 7 gen greu de caz, cas ipod a 5-gen, ipod 1st gen caz, ipod foto, acumulator ipod nano, ipod video

Tip De Element Casti Accesorii Kituri
ARGINT Metal
negru Plastic
Pachet Da
Dimensiune Length
Nume De Brand Knotolus
Material Plastic
Numărul De Model 5 gen video

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare