Nou
Transport gratuit! ( 14*16mm)Rășină multe petale de flori . Rășină flatback Cabochon pentru Arc de Păr Scrapbooking, DIY. Z335

Transport gratuit! ( 14*16mm)Rășină multe petale de flori . Rășină flatback Cabochon pentru Arc de Păr Scrapbooking, DIY. Z335

w63766

40.68lei

Produs nou

Stimați clienți: dacă aveți nevoie pentru a primi pachete de repede, puteți alege mai eficient plătit de logistică, cum ar fi:www.videoprint.ro Standard de Transport maritim.Dacă alegeți economice logistică, vă rugăm să așteptați cu răbdare și nu contestă pentru că nu ați primit pachetul.Vă mulțumesc!

Material:rasina

dimensiune: 14*16mm

conversie:1mm=0.0394 inch, 1 inch=25,4 mm

Culoare:ca imagine culori Amestecate

Element useage:utilizate pe scară largă în decor .arc de păr centru.scarpbooking.telefon decor .toate tipurile de DIY

Plata

1. Acceptam alipay aici.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

Transport

1. Transport gratuit prin China Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în 20-55 zile lucrătoare.Depinde de destinație și de factori obiectivi, uneori poate dura mai mult timp.

2. Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmat (vă rugăm să înțelegeți, uneori, un obiect nu au stoc, care va dura câteva zile mai mult).

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme.În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

De retur si Garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de elemente și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat, daune după utilizare și așa mai departe.

4. Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.

Feedback-ul

1. Cumpărătorul este mai vechi de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ.Putem lucra împreună pentru a o rezolva.Vă mulțumim pentru înțelegere!

VĂ MULȚUMIM PENTRU TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ!BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU!

Etichete: nightgrowns mătase, piele de tine, piele piele 1mm, lumina led vw 8mm, piele stapless, camasa de noapte roz sex, camasile de noapte nuntii, lumina led vw mk3, privighetoarea roz

Stil Artificiale
Tema Flori
Material Rășină

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare