Silicon de Particule 3D rezistent la apa Capac de Înot PENTRU Bărbați și Femei Capacul Ureche Osoase Piscină Parul Lung Înot Bărbați Pălărie de Culoare 3

w63765

20.14lei

Produs nou

--------------------------------------------------------------

Silicon De Particule Capac De Înot Bărbați Și Femei Capac Rezistent La Apa De Înot Echipament Negru Galben Albastru

Cumpara:

Toate produsele noastre ar fi complet fel ca descriere, astfel încât să puteți achiziționa direct.dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Feedback-ul:

1.Apreciem foarte mult de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a veni în contact cu noi.Credem cu tărie că o bună comunicare poate rezolva orice problemă, dar nu și feedback-ul negativ.

2.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Timpul nostru de lucru: 9:00 - 18:00 PM (Ora Beijing GMT+8), de luni - sambata (weekend și de sărbători excluse).

Transport

1.De obicei,elementele vor fi trimise în termen de 1 zi lucrătoare.

2.De obicei, durează 15-25 de zile la NOI, 28-38 zile la cele mai multe alte țări, 40-55 zile în Rusia, Brazilia, Italia și unele țări îndepărtate.

3.Taxe vamale este o obligație și o responsabilitate a fiecărui cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale, dacă este necesar.

Politica

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

2.În toate cazurile, cumpărătorii ar trebui să plătească pentru taxele poștale de returnare a produselor pentru schimb sau de restituire.Vă rugăm să rețineți înainte de cumpărare.

3.Cumpărătorii trebuie să ne contactați pentru a trimite articole cu defecte spate de schimb în perioada de garanție de 14 zile.

Etichete: câine ureche capac de înot, maternitate bluze si topuri pentru gravide, clar cr7 acoperi, chirurgie capace, chiuveta mici, pisica ureche pălărie, radiator pc, baseball w, omul chirurgie capac, dom capac de înot

Material Silicon
Stil Particule Capac De Înot
Nume De Brand Yon Sub
logo-ul Yonsub
culoare Negru/Galben/Albastru
Aplicabile Oameni BĂRBAȚI
Numărul De Model YC01001

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare