1 pereche de Tampoane pentru Urechi pentru SUFLET De Ludacris SL100 PRO Căști Accesorii SL 100 Pernele de Acoperire Pernițe Earmuff Piese de schimb

w63639

32.67lei

-1.34

34.01lei

-3 %

Produs nou

Cel mai bun alege pentru tine ! 【MAI UTILIZAT și CONFORT SUPERIOR】 ***grad Profesional-piele este conceput pe termen lung, crack-free durabilitate. ***Ureche confort la punctul de a uita căștile sunt chiar pe!

Caracteristică: **Aceste inlocuire tampoane pentru urechi sunt special concepute pentru confort pe termen lung cu dumneavoastră profesionale de căști stereo. **Simplă Înlocuire Rapidă-Nu sunt necesare unelte, la doi pasi de instalare, de doar câteva secunde veți avea o nouă cască. ** Durata de viață a asigurat folosi!Dacă nu ești fericit, pur și simplu a reveni pernuțe pentru un plin, nu-întrebări-a cerut rambursare.Detalii:

*Compatibil cu: SOUL By Ludacris SL100 PRO Căști

*Material: Spumă și Piele Artificială Pernițe

*Culoare: Negru / Alb

*Dimensiune: 65mm Pachet inclusiv : 1 pereche de element ca ai alege ( Căști nu sunt incluse ). * [En-gros & Dropshipping] vă Rugăm să nu ezitați să contactați-mă, eu vă va oferi un preț favorabil.

Etichete: piața de piese, usher, insta360 unul, Len Piese, xiro piese, IPX5, căști jvc, bluetooth dispozitiv de management de cab, casca blutooth, dispozitiv de management de cab wireless

Dimensiune 65mm
Material Piele
Pachet Da
Nume De Brand IMTTSTR
Numărul De Model pentru SUFLET De Ludacris SL100 PRO Căști Accesorii SL 100
Tip De Element Tampoane Pentru Urechi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare