Portabil EVA Comutator Caz Pentru Nintend Comutator Caz Capacul Consolei Greu de Moda Shell Geanta Pentru NS Pentru a Comuta Accesorii

w63261

42.39lei

-25.95

68.34lei

-37 %

Produs nou

Nintendo a Comuta Caz la Caz Portabil pentru Nintendo Comutator PU Mario Jocuri Depozitare Geanta Hard-Shell NS Nintendo Accesorii Întrerupător îți amintești Mario în design de moda?După mai multe încercări, designerul a decis să aleagă clasic, cazul este foarte moale și la modă.

Design exclusiv de ușor și elegant durabil shell, concepute pentru a proteja Nintendo Comutator console si accesorii, mai portabil și prietenos

Materialul este fabricat de înaltă calitate EVA și țesături.Acesta protejează comuta în toate direcțiile.Rezistent la apă și la Șocuri a preveni zgârieturi și ruperea de echipamente.

Compatibilitate de protecție sunt concepute pentru Nintendo Comutator și sunt potrivite pentru călătorie și de călătorie de afaceri.Cu 10 joc deținătorii de carduri, puteți trage jocurile tale preferate oricând și oriunde.

- Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: accesoriu comutator, pielea comutator, swich nitendo, caz nintendo dsi xl, nano stix, mare consola de sac, nintendo a comuta piele autocolant evangelion, caz comutator, acoperi nintendo comutator, cristal perfum

Greutate 0.22 kg
culoare Rosu, Negru, Verde
Stil Joc Mario sac
comutator controler caz comutator jocul caz
Caracteristici Mașină de joc de stocare
Compatibil Marca/Model Nintendo
Material Oxford Pânză + Pu
Nume De Brand Aaliyah
comutator pro controller caz 1
Nitendo Comutator Caz nintend comutator jocul caz
Numărul De Model NScase
Dimensiune 255*115*45mm
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare