Nou
DN50 scurgeri de testare Închis de Apă conectarea airbag închidere a apei gură spartă de mai jos oala de etanșare de Conducte de testare a scurgerilor de cauciuc vezicii urinare

DN50 scurgeri de testare Închis de Apă conectarea airbag închidere a apei gură spartă de mai jos oala de etanșare de Conducte de testare a scurgerilor de cauciuc vezicii urinare

w630

30.79lei

-3.42

34.21lei

-9 %

Produs nou

scurgeri de testare Închis de Apă conectarea airbag închidere a apei gură spartă de mai jos oala de etanșare de Conducte de testare a scurgerilor de cauciuc vezicii urinare

diametru 50mm materialul este cauciuc Aplicabile diametrul interior al conductei este de 45mm-63mm

Plata:

1. www.videoprint.ro accept Escrow/ card de Credit/ / Money Booker !

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Transport :

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător?responsabilitatea.Vă rugăm să verificați cu țara ta?s biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Retur :

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

Feedback-ul :

1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Etichete: al airbag-ului, airbag conector plug, mai jos capacul, aer șezlong, scurgere supapa, prindere suport, Aer Conditionat Scurgere, airbag plug, dop de cauciuc, dn50 supapa

Numărul De Model DN50
Origine NC(de Origine)
Material Cauciuc

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare