3 Strat de Plastic Mici, Rafturi de Depozitare Coș de Plastic Colț de Raft Organizator de Birou Suport Rack Rafturi Baie pentru uz Casnic

w62863

30.71lei

-26.2

56.91lei

-46 %

Produs nou

Descriere Acest 3 rafturi blat organizator este multi-funcțional, poate fi folosit ca o baie contra organizator potrivit pentru articole de toaletă, bucătărie organizator de condimente, ustensile și gustări; birou sau biroul de organizator pentru lapte praf sau sticla, cana, pix oală, ceas etc; machiaj de organizator pe vanitatea dulap pentru produse de îngrijire a pielii și unghiilor instrumente de artă etc.

Caracteristică

- Culoare: așa cum se arată.

- Material: Plastic.

- Dimensiuni: 25.5 x 21 x 33cm.

- 3 straturi-ți dau spatios spațiu pentru a stoca dvs. cote și se termină, consumabile bucatarie, baie essentials, elemente decorative, lenjerii de pat si multe altele.

- Material de înaltă calitate: 3 niveluri de depozitare rack raft este realizat din mediu material plastic, durabil și ușor de curățat.

- Durabil și de mare capacitate: Precis decupaj este afișat în fiecare detaliu, făcându-l fără șuruburi sau unelte implicate, dar de strans si compact.

- Ușor de instalare și asocierea liberă: Nu sunt necesare unelte.Să acorde o atenție pentru a verifica accesorii înainte de instalare.Puteți combina liber straturi, după cum doriți.

Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

1 x Rack de Depozitare din Plastic

Etichete: hecare organizator de baie, biroul raft, scara raft, baie de organ, raft baie, birou, În baie raft, stick amane, tabelul raft organizator, etagere de stocare

Numărul de Niveluri Triplu Nivel
Titularul De Finisare De Suprafață Alte
Material Plastic
Montat COLȚ
Instalați Stil Tipul De Podea
Raft Material Plastic
Numărul De Model Raft De Depozitare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare