8 Inch Pliere Extinsă Telefon Lupă de Ecran de Radiație de Protecție a Ochilor 3D HD Video Amplificator Suport de Telefon Mobil Suport Standuri

w62458

36.61lei

-14.97

51.58lei

-29 %

Produs nou

Descriere:

1, ecran High-definition: noua suprafață curbată telefon mobil ecran, amplificator, mare - high-definition ecran zoom, reducerea radiațiilor.

2, Zoom in de 3-4 ori: 1:1 clar originală poză pentru a o mări de 3, 4 ori.Cea de-a doua a devenit un "cinematograf privat." Sunt cufundat.

3, pentru a Proteja coloanei vertebrale cervicale: mâini libere.Pentru a regla unghiul de vedere și să acorde atenție la starea de sănătate a coloanei vertebrale cervicale.

4, Pentru a preveni alunecarea: poate preveni eficient de telefon de la alunecarea.Pault-a aplecat.Garanție pentru a viziona video.

Caietul de sarcini:

Dimensiune ecran: Aprox. 20.5*14.5*1.4 cm(8inch)

Culoare: Negru/Alb

Material: Mdf PC+Plexiglas

Aplicabile telefon mobil: telefon mobil 4.0-6.0 inch ecran

Pachetul Inclus:

1* ecran de Telefon amplificator

Etichete: pliere portabil moda extinsă ecran de telefon mobil, spartak suport de telefon, extinsă telefon mobil cu ecran mare, zoom extins ecran de telefon, mare suport mobil, bandaj suport de telefon, titularul de telefon mobil activ, extindeți ecranul telefonului mobil lupa, telefon mobil mărire ecran, ford ka suport de telefon mobil

Are Difuzor No
Origine NC(de Origine)
Suport Dropshipping
Compatibil Marca Universal
Dimensiunea Ecranului Aprox. 20.5*14.5*1.4 cm
Aplicabile telefon mobil telefon mobil 4.0-6.0 inch ecran
Nume De Brand DigRepair
Magnetic No
Incarcator No
culoare Negru/Alb
Utilizarea birou

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare