Genți de mână de lux pentru Femei Pungi de Designer Geanta Crossbody pentru Femeie de Umăr din Piele de Crocodil Doamna Pungă Bolsa Feminina Sac Principal Femme

w61853

170.77lei

Produs nou

Genți de mână de lux pentru Femei Pungi de Designer Crossbody Genti pentru Femei Geantă de Umăr din Piele de Crocodil Pungă Bolsa Feminina Sac Principal Femme

Caracteristici si Specificatii: Specificatii: • Material Principal: de Înaltă Calitate Piele de Vacă • Scop: Geantă de Umăr, Genți Femei, Femei Geanta • Captuseala: Poliester • Tip de Închidere: Fermoar Dublu • Duritate: Moale • Stil: Fashion Informații despre Produs: • Dimensiuni: 25cmX12cmX22cm • Greutate: 0.8 kg Memento Cald: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de la 1 la 3 cm.

FAQ:

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

1.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

2.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire:

http://global.cainiao.com sau http://www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

A primit elemente, dar nu este mulțumit?

1.Atunci când primiți bunurile găsite deteriorate în tranzit,vă rugăm să trimiteți câteva poze despre aceasta imediat,apoi, puteți deschide acest pachet.Este important.

2.Dacă găsiți produsele au probleme de calitate sau nu sunt multumiti de produsele noastre,vă rugăm să contactați cu noi.vom rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Despre Feedback-Ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciu.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca negativ(1-2 stele) sau neutru(3 stele) feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: chanel sac, mui femei geanta, geantă de mână, de lux de designer geantă de mână kl, geanta chanel, femei genți de mână din piele ly, ys geantă de mână, lou vuitton geanta, luis vuiton genti femei barbati, femei genți de mână din piele handmake

Forma Ghiozdane
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
bolsa feminina Torebki Damskie, Torebka Damska
Tip De Închidere fermoar
Decor NICI unul
Exterior Nămol De Buzunar
Nume De Brand Flyone
Ocazie Cumpărături,De Lucru,De Partid,De Afaceri
Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Dimensiune 25cm*12cm*22cm
Numărul de Mânere/Curele Single
Capacitate Telefon mobil, Portofel, Certificat
Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Material Principal Piele Naturala
Tip De Element Genți de mână
Gen FEMEI
Origine NC(de Origine)
culoare 7 culori
geantă de mână genti pentru femei 2018
Materiale De Captuseala Poliester
Model Tip Aligator
Stil Moda
Numărul De Model FY0101
Duritate MOALE
Femei Geanta femei genți de mână din piele
Funcția Peste Geantă De Umăr, Crossbody Genti, Mâner De Top
sac principal genți de mână de lux pentru femei pungi de designer

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare