Laptop Metal Material Invizibil Suport Comprimat De Bază Practice Portabil Notebook Răcire Suport

w61677

17.98lei

-12.49

30.47lei

-40 %

Produs nou

Caracteristici:

1. Material durabil: produsul este fabricat de toate aliaj de zinc, care este puternic si durabil, nu este ușor să se deformeze, și are o bună stabilitate.

2. Disipare a căldurii funcția: produsul este un metal de bază, care poate ridica laptopul la o înălțime confortabilă pentru a ajuta la disiparea de căldură și lucru confortabil.

3. Mic și portabil: produsul adoptă un design pliabil, care nu ocupă spațiu după pliere, și are o formă compactă și este ușor de transportat.

Descriere:

Acest produs este un metal invizibil suport pentru laptop-uri, realizate din aliaj de zinc, robust si durabil, cu funcția de disipare a căldurii, compact și portabil.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 4.8*3.5*0.62 cm

Material: aliaj de zinc

Greutate: 48g

Culoare: negru si argintiu

Pachetul Inclus:

2* suport

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: balon șablon, bambus stand de cărți, sari banda de cauciuc, laptop portabil, ecran tactil, cum triplu ecran laptop, portabil ecran de sticlă, imprimantă portabilă xiaomi, suport de cărți de epocă, triplu ecran laptop, monitor de expansiune, led hd cu ecran de laptop

Nume De Brand LESHP
Material Aliaj de zinc
Numărul De Model suport
Pachet Da
culoare negru și argintiu
Dimensiune 4.8*3.5*0.62cm
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare