CYB-am ZKF-II vid, manometru transmițător filtru cu poluant blocarea deșteptător

w61628

42.88lei

Produs nou

1. CS și CS-IV emițătoare de alarmă blocaj de filtre de ulei în formă de switch-uri, sau taie circuitul de comandă legate la sistemul hidraulic în formă de switch-uri, astfel încât să protejeze siguranța sistemului.

Conexiunea fir de CS-III transmițător diferențial de presiune este M22X1.5.

Conexiunea dimensiunea de CM tip transmițător diferențial de presiune este aceeași ca și CS II și CS-V tip, care poate fi folosit pentru uz casnic ZU și XU filtre.

CMS de tip transmițător diferențial de presiune este similar cu CM tip aplicabile ocazii și are indicație vizuală.CS-V este aceeași ca și CMS de tip, dar nu există nici o indicație vizuală.

2. CM-nu este un vizual transmițător diferențial de presiune.Indicatorul roșu de pe butonul de la partea de sus a emițătorului evidențiază acțiune a emițătorului și a alarmat.Când curățați sau înlocuiți elementul filtrant, indicatorul roșu buton al transmițătorului trebuie resetat manual.Conexiunea fir de emițător este M22X1.5.

CMS transmițător combină de telecomunicații cu cea țintă, care poate transmite atât de telecomunicații și cea țintă.Acesta combină de telecomunicații cu comunicare vizuală, care poate trimite atât telegramă și vizuale de alarmă.Atunci când filtrul este curățat sau înlocuit, indicatorul roșu buton al telecomenzii este resetat automat.

Fiabilitatea a emițătorului este îmbunătățită dacă transmisia nu poate fi alarmat din cauza eșecului de componente electrice sau linii, și vizuale de transmitere la celălalt capăt poate, de asemenea, de alarmă cu precizie.

Atunci când sistemul hidraulic funcționează, elementul de filtrare în filtrul de ulei este blocat de poluanți, și diferența de presiune între intrarea și ieșirea produce.Când diferența de presiune crește la valoarea setată a emițătorului, comutatorul de la un capăt al emițătorului se transformă în semnal de alarmă, în timp ce butonul roșu de pe transmițător apare la celălalt capăt pentru a arăta de alarmă, indicând faptul că operatorul de sistem ar trebui să curat în timp sau Înlocuiți elementul de filtrare pentru a asigura funcționarea normală a sistemului hidraulic.

Funcția de bază a presiunii diferențiale semnalizare dispozitiv este că în timpul procesului de lucru a sistemului hidraulic, cu particule de impurități în ulei sunt blocate de elementul de filtrare în filtrul de ulei, astfel, elementul de filtrare este blocată treptat, rezultă din diferența de presiune (am.e.pierderea de presiune) la uleiul de admisie și de evacuare.Atunci când presiunea diferențială ajunge 0.35 Mpa, sursa de alimentare este pornit automat pentru a afișa semnalizare semnal.

Parametrii tehnici principale de Transmițător

Etichete: curat robinet benzină, manometru de presiune scufundări, pompa de nas, nasul copilului fraier, 1 4 manometru, vid, robot de vid, nosiboo, manometru prius, fiat manometru

Origine NC(de Origine)
Tip Instrument De Putere Părți
clasificarea de culoare CYB-AM ZKF-II

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare