4-în-1 Perie de Curățare Faciale Sonic Față Instrument de Curățare Exfoliere Perie Faciala SPA Facial Kit de Piele Frumusete de Masina cu Baza

w61612

76.80lei

-76.8

153.60lei

-50 %

Produs nou

4-în-1 Perie de Curățare Faciale Sonic Față Instrument de Curățare Exfoliere Perie Faciala SPA Facial Kit de Piele Frumusete de Masina cu Baza

4-în-1 Perie de Curățare Faciale Sonic Față Instrument de Curățare Exfoliere Perie Faciala SPA Facial Kit de Piele Frumusete de Masina cu Baza

Caracteristici

1. Multifunctional 4-in-1 de curatare facial kit contine 4 tipuri diferite de inlocuit capete de perie pentru multifuncțional de îngrijire a pielii cere, nu trebuie să cumpărați mai multe dispozitive, economice și practice.

2. [Fibre Perie de Cap] Poate elimina în mod eficient reziduale machiaj, murdărie, ulei, moarte ale pielii, puncte negre și albe pentru o exfoliere mai profundă pentru pielea ta.

3. [Moale Bambus Cap] Prevede puternic efect de curățare pentru pori adanci să îți lasă pielea mătăsoasă, moale și curată.

4. [Silicon Perie de Cap] curățați cu grijă pielea ta, toate tipurile de piele prietenos și sunt potrivite chiar și pentru pielea sensibilă.

5. [Rulare Masaj Cap] de a Promova circulația sanguină și masaj dureri musculare pentru a strânge și de a lumina pielea ta, de asemenea, calma durerea și presiunea de pielea ta.

6. Un singur buton de control design, instantaneu regla viteza de lucru niveluri de scurt apăsarea butonului și schimba direcția de rotație prin apăsarea lungă pe butonul timp de 3 secunde, complet reglabil pentru propriul dvs. personalizat fit.

7. Built-in baterie reîncărcabilă poate avea acces convenabil la putere prin adaptor, power bank, calculator și mai mult prin USB de încărcare, și te incurca hassle cu funcționare fără fir.

8. Frumos fund sigilat robinet spori performanta rezistent la apa, fără griji de a utiliza sau spălați-l sub jet de apă de la duș.

9. Ergonomic corp aerodinamic permite mânere confortabile pentru a reduce accidental alunecare de mână și suportul de bază poate oferi suport stabil pentru dispozitivul dvs. atunci când nu este în uz.

Caietul de sarcini

Material: ABS+PBT+Silicon

Culoare: Alb/Roz(Optional)

Putere: 0,8 W

Tensiune de intrare: 5V

Curent: 200mAh

Rezistent la apă Evaluare: IPX7

Tip baterie: Built-in baterie Reîncărcabilă 3.7 V 300mAh Baterie Litiu-polimer

Timp De Încărcare: Aprox. 2 Ore

Indicator De Încărcare: Roșu ... De Încărcare, Lumina Verde-Complet Încărcat, Lumina Albastra-De Lucru

Viteza De Ajustare: 3 Trepte(Low/Med/High)

Dimensiune Produs: Ca Imaginea Prezentată

Notă:

Te rog, permite unele abateri din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.

Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pachetul Inclus:

1* Curățare Facial Instrument(Unitatea Principală)

1* Fibre Perie De Cap

1* Soft De Bambus Cap

1* Perie De Silicon Cap

1* Rulare Masaj Cap

1* Cablu USB

1* Manual De Utilizare

Etichete: scrub facial, fata curata, electric power perie de curățare, emsculpt, beuty femei, miniatura perie uscată, ariciul sonic, outillage, pensulă machiaj, corset pentru om gras

Sursa De Alimentare electric
Numărul De Model rr106665
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand DearBeauty
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare