Nou
2 buc Instrument Electric KJD16 220V 120V 4 Pin Electromagnetice Comutator Buton

2 buc Instrument Electric KJD16 220V 120V 4 Pin Electromagnetice Comutator Buton

w616

250.58lei

-107.4

357.98lei

-30 %

Produs nou

Stimati Clienti,

Vă mulțumim pentru atenția dumneavoastră!

Aici sunt unele puncte trebuie să-ți arăt înainte de a face ordine:

1 .China Post este ieftin, dar va lua o lungă perioadă de timp, chiar luni.Prin urmare, vă rugăm să încercați să utilizați DHL sau Fedex dacă ai nevoie de o parte de urgență.

2 .Din moment special produsele pe care le vinde, nu este ușor pentru unii oameni pentru a confirma care parte este potrivit.

Aici este o singură cale pentru a se referi la (Doar pentru referință, vă rugăm să contactați pentru a obține ajutor dacă nu sunteți sigur dacă se potrivește) :

Despre livrare

1. Dacă sunteți în Brazilia, Argentina , Chile, Turcia, vă rugăm să furnizați CNPJ / CPF / numărul de TVA dacă trimite prin DHL/Fedex/UPS/TNT, sau vom schimba modul de transport maritim care să EMS, fără a informa.

2. Dacă vă aflați în Rusia , vă rugăm să furnizați numele dvs. complet .

3. Prin DHL/Fedex/UPS/TNT, va exista un cost suplimentar de 45 de dolari dacă adresa dvs. este la distanță unul , vom chang la EMS, dacă nu plătiți la distanță adresa cost suplimentar. (China Post Air Parcel dacă nu există nici EMS pentru țara dumneavoastră )

4. Noi promitem elementele sunt la fel ca ei au descris, dar avem dreptul de a modifica pachet neutru, fără logo-ul, care ar putea fi diferite, așa cum apare pe imagini.Sau ar putea fi de mare FISCALE trebuie să plătească.

5. În cazul în care parcela este nu a reușit livrate începând greșit sau lipsa necesar, informații de transport maritim, sau nu faci vămuire, noi nu va purta nici o responsabilitate.

Etichete: văzut schimb masa, butonul compresorului, 5e4, 220v electromagnet, burghiu comutator, ip55 comutator, contactul de blocare a portierei, putere mare de instrumente, 4 pini comutator, instrumente instrumente de putere

Numărul De Model oe, oem model KJD16 220V 120V 4 pin
Material KJD16 220V 120V 4Pins Electromagnetice Buton Comuta Pe Off
Origine NC(de Origine)
Articol KJD16 220V 120V Comutator de Protecție la Suprasarcină pentru Scule Electrice

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare