15M DIY Sistem de Irigare prin Picurare Automat de Udare Furtun de Gradina Micro-Picurare Kituri de Udare prin Picurare Ceață Sistem Automat de Aspersoare Kituri

w60729

41.61lei

-6.8

48.41lei

-14 %

Produs nou

15M DIY Sistem de Irigare prin Picurare Automat Aproviziona inel Furtun de Gradina Micro-Picurare Kituri de Udare prin Picurare Ceață Sistem Automat de Aspersoare Kituri

Puncte: 1、Picurare, Udare Kit: INCLUDE 1 x 18M Furtun 3x Robinet Conector Accesorii 20x Tee Joint-20x Reglabil Dripper 20x Fix Stem 1x Bandă de Teflon.Acest complet de flori de irigare prin picurare kit-ul contine toate piesele pentru a porni un sistem de la un robinet sau un furtun de grădină.Opri udarea plantelor tale de mâini și de apă toate plantele la un moment dat.

2、Noastre automate de irigare echipamente economisește până la 70% mai multă apă decât de pulverizare convențional capete, salvarea sistemului de apă în condiții uscate.Precis sistem de irigare prin picurare oferă moderată și precisă apă la rădăcini de plante

3, debitul de apă de fiecare irigare duza de echipamente de irigat poate fi reglat separat, permițând fiecare plantă pentru a fi personalizate pentru udare în funcție de nevoile lor specifice.La debitul maxim, fiecare picătură poate acoperi o suprafață de 0,7 metri pătrați.

4、de înaltă calitate, rezistent la UV cu materiale de neegalat rezistență chimică, acesta poate fi plasat pe tot parcursul anului, îngropat sau apărut în orice condiții meteorologice.Instalare simplă nu necesită săpături sau conducte tehnologice.Simplifica introducerea și scoaterea de mici fileu și accesorii pipete.

5、Potrivit pentru atomizate de răcire, irigații în agricultură, peluze, gradini, curti, sere, piscine.Dropper clătiți accesorii economisi timp și apă.

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: Plastic

Culoare: Ca imagini arată

Lungime Furtun: Aprox. 15M

Caracteristici:

Fiecare dripper pot fi ajustate separat, și diferite picurare viteze poate fi reglată în funcție de necesarul de apă din fiecare plantă.In cel mai mic caz, dripper poate fi complet închis, fără picurare.

Acest echipament este ideal pentru terase, curți interioare și plante cu efect de seră.

Acesta poate fi ajustat pentru a se potrivi sloturi, cutii, coșuri suspendate și paturi gradina.

Se poate irigatie automat atunci când atingeți fir strâns adaptor și apă deschisă.

Udare gradini, ghivece cu plante, arbuști și copaci nu mai este o corvoada, ci o placere.

În comparație cu convenționale de aspersoare, de asemenea, sistemul reduce consumul de apa cu pana la 70% prin concentrarea apei direct în rădăcini.

Utilizari: flori, plante, bonsai bonsai și fructe, potrivit pentru inteligent întreținerea de case familiale, hoteluri, cluburi, birouri și alte plante.

Este un versatil instrument de irigare, udare gradina sistem, îl puteți folosi pentru apa de flori și plante pentru a economisi timp.

Pachetul Inclus:

2 x Robinet conector accesorii

1 x Furtun

19x Tee joint

20 x Reglabil dripper

20 x Fix stem

Etichete: sistem de aspersoare, grădină sistem de aspersoare, 360 de aspersoare, Pulverizator grădină, gradina de apă, aspersoare de apă, micro aspersoare, capul de aspersoare, gazon pulverizator, aspersoare rotative

Nume De Brand LeKing
Numărul De Model Kituri De Irigare
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare