Masina Copii De Siguranță Centura De Siguranță Pernă Copil Copil Moale, Tetiera Gât Umăr De Sprijin Carseat Curea Pernă Pad Protector Cablaj

w60679

16.39lei

-3.58

19.97lei

-17 %

Produs nou

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

CENTURA PERNA PAD UMĂR: - O modalitate foarte bună de a preveni o durere în gât sau umăr atunci când a dormit într-o mașină, sau pur și simplu de echitatie într-o singură.Aceasta masina pernă de călătorie pot sprijini capul, gâtul și bărbia în confort atunci când treaz sau adormit, face călătoria mai confortabilă.

DESIGN EXCLUSIV: Și centura de siguranță acoperă se potrivește în mod corect peste umăr și gât, absorbi șocurile, să păstreze centura de siguranță a copilului zona gâtului, este perfect pentru a proteja pielea împotriva zgârieturi cauzate de frecare, centura perna va ajuta pe cei mici să dormi mai bine.

UȘOR DE ÎNDEPĂRTAT și LAVABILE: din super-moale de bumbac Pur material, Acesta poate fi instalat pe centura de masina sau carucior copii cu magia fixare bandă, ușor de a lua off, mașină de perna pot mașină de spălat.

DIMENSIUNE UNIVERSAL: Potrivit pentru copii sau adulți gât și umăr.Moale pernite confortabile de odihnă sau pozitie de dormit pentru tine și copiii în mașină.Compatibil cu toate masinile si toate dimensiunile de centura de siguranță.

Copii Centura de Scaun Auto Perna numai,alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus!

Caietul de sarcini:

Material: Bumbac

Dimensiune: app.30x15x11cm/11.81x5.91x4.33in

Optional Culoare: Cafea, Verde, Gri, Roz

Cantitate: 1 Buc

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Conținutul Pachetului:

1 x Copii Centura de Scaun Auto Perna

Etichete: alăpteze perna, acoperă pernă, Perna, morcov perna, zbor copii perna, scutec pad, acoperă centura de siguranță, copilul perna, copilul tetiera pentru scaun de masina, cap de copil perna

Forma coloana
Clasa Calificat
Intervalul De Vârstă 0-6m
Grupa De Vârstă Copii
Model Tip cu dungi
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Umplere Alte
Material Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare