Sexy Costume De Baie Două Piese De Costume De Baie Femei Talie Mare Bikini Set Vesta Sport Captusit Costum De Baie Costum De Baie Costume De Baie Pantaloni Scurți De Plajă Purta

w6044

51.83lei

-17.28

69.11lei

-25 %

Produs nou

Detalii Produs:

Costume de baie Tip: 2 bucata costum

Sex: Pentru Femei costum de baie

Conținutul pachetului: 1 x set

Notă: atenție pls, nu ar fi o mica diferenta de culoare din cauza luminii atunci când ia o fotografie.Multumesc.

1) Vom accepta Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit, Paypal și orice puteți plăti pe www.videoprint.ro.

2)vom livra la adresa implicită în Alipay,dacă nu ne informează.

Transport

În www.videoprint.ro sistem, există doar 26 de țări disponibile pentru China post air mail, dar, de fapt, se poate ajunge la mai mult de 100 de țări,dacă doriți să utilizați transport gratuit prin China Post Air Mail,dar țara nu face parte 26 de țări,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați,vă mulțumesc pentru a înțelege.

1)elementul va fi livrat în termen de 2 zile lucrătoare, cu Excepția sărbătorilor, după ce a primit plata

2)în mare cantitate comandă vă rugăm să ne contactați cu privire la timpul de livrare,se va livra 3~7working zile

3) dacă ai nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport DHL sau EMS și plătească în plus transport maritim(5~9business zile pentru a ajunge de tine ).vom alege cea mai bună cale pentru tine.

4)Despre transport Gratuit:transportul folosesc, de obicei, China Post Air Mail,este nevoie de aproximativ 15-30 de zile lucratoare ajunge.

5)vă Rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, f lumina întârziere sau de condițiile meteorologice.

Remarca

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface clienții noștri.Sperăm că vom coopera cu tine în viitor.Dacă aveți orice întrebare despre produse, vă rugăm să ne E-mail, vă Vom răspunde cât mai curând posibil.

Politica de rambursare

100% Banii Înapoi de Garantare pe fiecare element(sau 2 săptămâni de schimb).Vă rugăm să ne contactați cu 24 oră de la primirea articolului, dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport ).

Taxe de Import

1)impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

2)vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpara

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.

pls contactați-mă înainte de a pleca feedback Neutru sau Negativ.voi face meu cel mai bun pentru a rezolva problema, multumesc!

Etichete: plavki pentru femei, bikini talie mare, ms de costume de baie, bikini, costum de baie de sus, costume de baie femei, costume de baie, training-uri pentru femei costum, mare waise bikini, costum sport femei

Gen FEMEI
Numărul De Model 5521
Tip Sport Înot
Model Tip Print
Tip De Element Două Bucăți
Femei costum de baie femei sport costume de baie
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand AONIHUA
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Aplicabile faptei Rularea de sport, sala de fitness, înot
Costume de baie femei 2 piese Sport costume de baie pentru femei îmbrăcăminte de plajă
Material Spandex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare