Trendyol Detaliu Dantelă Neagră Bluza Sexy Top fără Mâneci Vară Femei Doamnelor Bluza TWOSS19BB0208

w59545

36.65lei

-36.65

73.30lei

-50 %

Produs nou

Modelul Măsurători: Înălțime: 1.76 Piept: 84 Talie: 61 Solduri: 89; produs de pe Modelul S / a corpului este de 36.; 100% Poliester, Material textil; produsele Noastre vor fi trimise prin Trendyol eticheta.

LIVRARE INTERNATIONALA

Putem livra produsele noastre din Turcia în peste 190 de țări și regiuni din lume, prin intermediul turc Post.În funcție de locația dvs., de livrare va lua în mod normal, de două până la patru săptămâni de la dispecerat.Va vom tine la curent cu trang informații și o valoare estimată de sosire.Puteți urmări, de asemenea, de livrare de progres în conformitate cu ORDINELE în www.videoprint.ro.În timp ce ne străduim să livrăm întotdeauna termen specificat de ori, nu suntem responsabili pentru întârzieri din cauza clearance-ul vamale din țările de destinație.

GHID MARIMI

Trendyol de moda de îmbrăcăminte sunt proiectate și fabricate în Turcia, cu standard de dimensiune Europeană în minte.Vă rugăm să consultați nostru dimensiunea diagramă pentru fiecare produs și modelul nostru de măsurători atunci când ai nevoie de dimensiune și formă de sfaturi.Vă rugăm să faceți clic pe DIMENSIONAREA INFORMAȚII de pe pagina de produs.

FOTOGRAFII DE PRODUS

Imaginile produsului sunt împușcați cu produse reale în propriul nostru studio foto, care reflectă real produsului și caracteristicile sale de design.

INVENTAR

Stocul nostru nivel este reflectat cu exactitate pe www.videoprint.ro.Dacă puteți plasa o comandă pentru o anumită culoare sau dimensiune, vom livrare.Dacă un produs nu este pe stoc, am putea repopula mai târziu.Cu toate acestea, nu este garantat.Vă rugăm să urmați magazinul nostru și să vină înapoi mai târziu pentru a verifica actualizări și noi modele.

Etichete: dantelă de top femeie, top, oamenii streetwear, top femei, dg bluze, rochie de vara, goth, hot sexy femei foto, bluza fata, rochie trendyol

Nume De Brand Trendyol
Stil Streetwear
Material Poliester
Guler V-Neck
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Tesatura Tip Sifon
Decor Dantela
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Model Tip Solid
Gen FEMEI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare