XTUGA UW-01 25 Canal UHF cu Microfon Wireless cu Microfon Dual cu Mini Potabilă Receptor 1/4" Ieșire

w59502

154.54lei

-8.14

162.68lei

-5 %

Produs nou

UW-01 Sistem de Microfon Wireless

COMPATIBILITATE COMPLETĂ: Această Hotec wireless cu microfon handheld receptorul are 6,35 mm (1/4") de ieșire, vă puteți conecta la orice sistem de sunet ca PA, mixere, boxe, amplificatoare și mașini de karaoke cu 6,35 mm (1/4") intrare de microfon.Vocale sunetul este transmis la sistemul de sunet fără fir.Dacă sistemul de sunet este de 3,5 mm intrare microfon, utilizați accesoriile de 3.5 mm și 6,35 mm adaptor.Volumul va fi ajustat de la dispozitivul audio end, astfel încât asigurați-vă că dispozitivul audio are microfon control volum.

SUPORT de ÎNREGISTRARE PE SMARTPHONE-uri: Acest sistem de microfon fără fir, de asemenea, vine cu un adaptor 3.5 mm și splitter pentru căști, astfel încât să puteți conecta acest sistem cu iPhone sau Android smartphone-uri, tablete, laptop-uri pentru înregistrarea pe Facebook sau Youtube.

ETAPA SUNET de CALITATE: de Înaltă calitate transmisia de sunet, voce clară și fără feedback-ul, fără distorsiuni.Acest microfon fără fir este conceput pentru vocale utilizați în spectacol live, sonorizare și înregistrare în studio.

UȘOR de configurat: Plug and play, nu este nevoie de aplicații sau de configurare, ușor de utilizat.Microfonul foloseste de 2*baterii AA, wireless mini receptorul este construit în baterie reîncărcabilă Li-baterie, oferind o mare libertate de mișcare pe scenă sau în cameră.Pentru acest microfon, unul XTUGA mini receptorul funcționează cu două XTUGA microfoane.

MULTI-UTILIZARE APLICATII: ideal pentru karaoke, DJ, nunta gazdă, biserica, intalniri de afaceri, activități în clasă, în aer liber sau pe scenă spectacole sau de înregistrare folosind iPhone/Android smartphone-uri, tablete, laptop-uri de la Facebook, Youtube.UHF tehnologie vă permite de a utiliza mai multe seturi împreună fără a se preocupa de interferență cu alte fiecare.

Caietul de sarcini:

Perfect pentru o transmisie vocală sau de înregistrare atât pentru începători sau profesioniști.

Acest UW01 model este un dual microfon wireless, unul portabil mini receptorul funcționează cu două microfoane.

Plug and Play

Plug mini receptor în microfon mufa de orice boxe, mixer, amplificator digital recorder sau un DSLR camere video pentru audio de ieșire, putere de pe mini receptor si microfon, este gata pentru a merge.Ușor de utilizat.

1. Abatere de frecvență: ±48kHz

2. Frecventa de raspuns: 75Hz-18KHz±3DB

3. Frecventa: UHF520-580MHz

4. Stabilitate frecventa: ±0.005%

5.SNR: > 95dB O +

6. Distorsiune:

7.Canal: 25 de canale

8. Energia cinetică gama: > 98DB

9. Distanta: 150 de metri distanța efectivă (fara obstacole)

10. Stabilitate frecventa: + + 0.005%

11.Raport S / N: > 100 decibeli

12.T.H.D: > 0.8%

13. Interval de temperatură: -10 ° C -70 ° C

Ambalare conținut

UW01 microfon Handheld x 2

UW01 Mini receptor fără fir x 1

Microfon spuma x 1

Microfon anti-rulare protecție inel x 2

3.5 mm si 1/4" adaptor x 1

Cablu de încărcare USB x 1

Etichete: masa de prânz pad, set de tobe mic, prosound microfon wireless uhf, karaoke microfon tv, microfon de masă, krown microfon wireless, dual microfon wireless, microfon xiaokoa, microphon, diy receptor uhf

Utilizarea Microfon Karaoke
Nume De Brand XTUGA
Origine NC(de Origine)
Traductor Microfon Dinamic
Stil Microfon Handheld
culoare negru
Comunicare Wireless
Pachet Da
Numărul De Model UM-01
Setați Tipul Transmițător Seturi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare